Jan - opinia (1) Miło, profesjonalnie i skutecznie. Dzięki Iga! Serdecznie polecam Jan Dominika - opinia (1) Szeroki zakres świadczonych usług. Serdecznie polecam! Dominika Patrycja - opinia (1) Przecudowne miejsce!! Opieka i jakość przede wszystkim na wysokim poziomie.... Patrycja
Mama - opinia (1) Nie uczęszczamy długo na zajecia z synem, ale już widzimy poprawę w... Mama JJD - opinia (1) Bardzo ale to bardzo polecam kurs prawa jazdy w Akademii. Panie w biurze... JJD Wiktoria - opinia (1) Mialam jazdy z instruktorka Magda. Serdecznie polecam, jazdy przebiegaja w... Wiktoria Honorata - opinia (1) Jest to szkoła godna polecenia. Pasja, cierpliwość, a przy tym ogromna... Honorata Kat - opinia (1) Polecam! Studia z przyszłością! Wspaniała kadra nauczycieli akademickich! Kat Dominik - opinia (1) Miałem przyjemność jeździć z Panem Grzegorzem i zostałem świetnie... Dominik B - opinia (1) Studiowałam tam, jestem dobrze przygotowana do zawodu i teraz mam pracę... B Kuba - opinia (1) Jesli uczyć się na prawko,to tylko z LIMIT-em Pełen profesjonalizm i... Kuba Ewa - opinia (1) Serdecznie polecam, córka chodzi do żłobka chętnie, ciocie są miłe i... Ewa Alina - opinia (1) Chciałam od całego serca podziękować szkółce za naukę! Zwłaszcza instruktora... Alina Kasia - opinia (1) Bardzo fajna atmosfera, dużo uśmiechu. Uważam, że kursy są skuteczne. Nie za... Kasia Małgorzata Sade - opinia (1) W poniedziałek miałam drugie podejście do egzaminu kategorii A, na pierwszym... Małgorzata Sade Małgorzata - opinia (1) Rewelacyjna szkoła. Dzieci są otwarte, ciekawe świata, mają fantastyczną wiedzę. Małgorzata Iwona - opinia (2) Rewelacyjne podejście do osób które dopiero uczą się jazdy. Mega cierpliwość,... Iwona Gabrysia - opinia (1) Z oferty Szkoły Językowej Explora korzystam od wielu lat, ceniąc sobie... Gabrysia Kasia Dampc - opinia (1) Świetna szkoła językowa. Profesjonalnie, z indywidualnym podejściem i w miłej... Kasia Dampc Mirek - opinia (1) Najlepsza wyższa uczelnia z prywatnych uczelni w Trójmieście Skonczyłem już... Mirek