Kasia - opinia (1) Świetna współpraca i zadowolenie dziecka ! Polecam serdecznie! Kasia Damian - opinia (1) Polecam z całego serca, według mnie najlepsza szkoła w całym Trójmieście,... Damian Emilia - opinia (1) Mam bardzo dobre doświadczenia z tą szkołą jazdy. Polecam instruktora Pana... Emilia
Nadal w szoku - opinia (1) Dziś z tej placówki wyszło samo dziecko- uciekło. Dziecko 5 letnie z... Nadal w szoku Antek - opinia (1) Wybierając studia nie znałem tej uczelni. Po przeprowadzonym researchu... Antek Mama Emilki - opinia (1) Bardzo ładna i nowoczesna szkoła oraz zadbane salki. Moje dziecko uczęszczało... Mama Emilki Paulina - opinia (1) Polecam w 100% Świetne przygotowanie i przekazywanie wiedzy :) Paulina Anita Barwicka - opinia (1) Rzetelna szkoła, doceniona też przez Polską Komisję Akredytacyjną.... Anita Barwicka Alex Kaminski - opinia (1) Niedawno skończyłam kurs zawodowy - technik fotografii i multimediów. Jestem... Alex Kaminski Kasia - opinia (1) Wspaniali wykładowcy, mnóstwo wiedzy do przyswojenia. Kierunku unikalne,... Kasia Mama - opinia (1) Świetny żłobek dla naszego malucha. Córka szybko się odnalazła w grupie... Mama Kasia W. - opinia (1) Polecam wszystkim wybór tego ośrodka szkolenia. Instruktor Łukasz -... Kasia W. Marzena - opinia (1) Polecam osk speed miła atmosfera ,profesjonalizm przesympatyczni i... Marzena Asia - opinia (1) Świetne miejsce. Pani Marysia i Agnieszka prowadzą bardzo kreatywne zajęcia.... Asia Jola J. - opinia (1) Brakuje gwiazdek do oceny Anatomic, pełen profesjonalizm, pasja i ogromna... Jola J. Mama Franka - opinia (2) Naprawdę nie mogliśmy wybrać lepszej szkoły dla syna. Szkoła jest mała ,... Mama Franka Basia - opinia (1) Klimaciarsko i z fantazją! a przy tym profesjonalnie i bezpiecznie! Z całego... Basia Łuk - opinia (1) Jestem po 2 roku informatyki i muszę powiedzieć, że PJATK sprostał moim... Łuk Agata - opinia (1) Warsztaty są super! Moje dziewczynki uwielbiają gotowanie w lesie! Super... Agata Wiktoria - opinia (1) Bardzo polecam! Pani Ola świetnie mnie przygotowała do egzaminu praktycznego,... Wiktoria