Kasia - opinia (1) Zmiana szkółki to najlepsze co mogłam zrobić Natrafiłam na najlepszego... Kasia Maciek - opinia (1) Polecam jazdy z Klaudią, jeżeli ktoś szuka osoby, która ma dużą dostępność... Maciek Filip Kierzek - opinia (1) Jako iż zdalem egzamin teoretyczny jak i praktyczny moge z czystym sumieniem... Filip Kierzek
Alina - opinia (1) Gorąco polecam. Praktyka pod okiem Pana Marka, który wspaniale przekazał... Alina Artur - opinia (1) Z całego serca polecam naukę w OSK PioCar! Jeżeli szukasz szkółki z... Artur Lali - opinia (1) Serdecznie polecam tą szkołę. Bardzo dobrze podejście do każdej osoby.... Lali Kamil - opinia (1) Polecam serdecznie szkołę GDPrawko i jazdy z Panią Igą. Świetne przygotowanie... Kamil Piotr - opinia (1) Pare dni temu zdałem egzamin praktyczny u Pana Jana Hallmanna. Każdemu życzę... Piotr rodzic pierwszoklasisty - opinia (1) Dzieci szkołę uwielbiają, jest dla nich drugim domem. Każde dziecko jest... rodzic pierwszoklasisty Tata Jasia - opinia (1) Bardzo fajne, kameralne przedszkole. Synek spędził tam fajny okres, aż do... Tata Jasia JZ - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, warta polecenia. Genialnie przygotowują do egzaminu,... JZ Krysta - opinia (1) Wyjątkowa Placówka Edukacyjna, w której dba się o wszechstronny rozwój,... Krysta Basia - opinia (1) Profesjonalny ośrodek szkoleniowy z miłą atmosferą :) Basia Nikola - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Akademie Prawa Jazdy. Moim instruktorem był... Nikola Mama Kubusia - opinia (2) Posłanie naszego synka do Jaworka było strzałem w dziesiątkę. wszyscy... Mama Kubusia Magda - opinia (1) Zdecydowanie odradzam. Nauczyciele są sympatyczni, ale podejście właściciela... Magda Krystian - opinia (1) Zdane za 1 razem dzięki idealnemu przygotowaniu przez Bartka. Dużo pomocnych... Krystian Alicja Cisoń - opinia (1) Jedna z najlepszych szkół językowych w Gdyni! Przez kilka lat chodziłam do... Alicja Cisoń Roksana - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy. Jazdy z Panem Wojciechem... Roksana Pszczoła - opinia (1) Najcudowniejsze osoby we własciwym miejscu. Długo czekałem na te chwile.... Pszczoła