Grzegorz D. - opinia (1) Pan Łukasz wszystko na spokojnie tłumaczy, bez nerwów. Nie przychodzi do... Grzegorz D. Marcelina Nowak - opinia (1) Najlepsza szkółka, instruktorzy na medal. Egzamin praktyczny zdany za... Marcelina Nowak Angelika - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Akademię Prawa Jazdy. Po 8 latach przerwy... Angelika
Anna Szmit - opinia (1) Po 13 latach przerwy postanowiłam wrócić do prowadzenia auta i wiedziałam, że... Anna Szmit Natalia - opinia (1) Polecam serdecznie jazdy z Grzegorzem- to niezastąpiony specjalista od... Natalia Maria - opinia (1) Jestem po pierwszym roku psychologii - powiem jedno wow. Zaskoczył mnie... Maria Klaudia S - opinia (1) Najlepsza szkółka w mieście, dyspozycyjność, duży wybór doświadczonych... Klaudia S Kamil Sulewski - opinia (2) Witam serdecznie Naukę jazdy samochodem zaczynałem od zera i dość szybko,... Kamil Sulewski Paula - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy. Moim instruktorem był Janusz... Paula Agnieszka - opinia (1) Dwójka moich dzieci chodziła tam i polecam. Mega miłe i pomocne Panie,... Agnieszka Margo - opinia (1) Rewelacyjne przedszkole. Synek czuje się w nim świetnie. Chętnie uczestniczy... Margo Angelika P - opinia (1) Polecam każdemu Naukę Jazdy Zbyszek. Cały kurs przebiegł w miłej i... Angelika P Zadowolona mama - opinia (1) W przedszkolu panuję bardzo przyjazna atmosfera, Pani Jola oraz Pani Katja są... Zadowolona mama Mama - opinia (1) Nasza córka jest zachwycona przedszkolem, my również. Teraz wiemy gdzie... Mama Iga - opinia (1) Serdecznie polecam, jazdy z Panem Tomaszem były wspaniałe, w miłej atmosferze... Iga Laura - opinia (1) Polecam przedszkole oraz Żlobek . Mój synek uczęszcza do 4 Kids na... Laura Aga - opinia (1) Syn uczęszcza do żłobka od stycznia, widzę, ze chodzi chętnie, jest... Aga Luna - opinia (1) Znakomite przedszkole, wspaniałą kadra, dobry program nauczania ,ogólnie... Luna Krys'a&Jac'k - opinia (1) Naszym zdaniem to absolutnie najlepsza Szkoła. Nauczyciele są niezwykli,... Krys'a&Jac'k Mama - opinia (1) Otwarte na dzieci z problemami! Przede wszystkim to przedszkole otwarte na... Mama