Mama Kubusia - opinia (2) Posłanie naszego synka do Jaworka było strzałem w dziesiątkę. wszyscy... Mama Kubusia Magda - opinia (1) Zdecydowanie odradzam. Nauczyciele są sympatyczni, ale podejście właściciela... Magda Krystian - opinia (1) Zdane za 1 razem dzięki idealnemu przygotowaniu przez Bartka. Dużo pomocnych... Krystian
Alicja Cisoń - opinia (1) Jedna z najlepszych szkół językowych w Gdyni! Przez kilka lat chodziłam do... Alicja Cisoń Roksana - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy. Jazdy z Panem Wojciechem... Roksana Pszczoła - opinia (1) Najcudowniejsze osoby we własciwym miejscu. Długo czekałem na te chwile.... Pszczoła MJ - opinia (1) Uczyłem się w szkółce przez prawie 5 lat, mój poziom języka angielskiego... MJ rodzic - opinia (1) Jestem rodzicem tegorocznej absolwentki. Wprawdzie przez ostatnie trzy lata,... rodzic Hubert - opinia (1) Pełen profesjonalizm, świetny instruktor - Krzysztof Grądalski, który... Hubert Ola - opinia (1) Trafiłam do Pana Michała po kursie w zbyszku i powiem jedno nie mogłam trafić... Ola Marta Klekociuk - opinia (1) Najlepsze przedszkole jakie mogłam wybrać dla swojej córeczki :) Panie bardzo... Marta Klekociuk Do czasu zdania: Anonimowy. - opinia (1) 3 z rzędu egzamin, pierwszy raz trafiłem na tak ohydnego ( w tym co robi )... Do czasu zdania: Anonimowy. Julia S - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy na jaką można trafić w Trójmieście. Pan Tomek najpierw... Julia S Filip Kujanek - opinia (1) Super szkółka, polecam w szczególności Pana Artura ! Z troską i indywidualnym... Filip Kujanek Paweł - opinia (1) Bardzo fajnie i przyjemna nauka. Nie można trafić lepiej Paweł Piotrek Pioch - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę!! . Wszyscy instruktorzy bardzo cierpliwi a jazdy... Piotrek Pioch Angelina - opinia (1) Bardzo polecam zielony listek, w szczególności jazdy z Panią Żaneta... Angelina anonimowy - opinia (1) Pani A.Styła od angielskiego to największy anioł, jak się na nią trafi to na... anonimowy Mariia - opinia (1) Polecam Akademię prawa jazdy.Mila atmosfera.Jestem bardzo zadowolona.... Mariia Katarzyna - opinia (1) Ten Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli jest świetnym wyborem, jeśli jako... Katarzyna