Paula - opinia (1) Lekcje z Anią to sama przyjemność. Zero stresu i oczywiście sporo nauki, ale... Paula Jakub - opinia (1) Jeździłem z panem Januszem Piotrowskim i jestem bardzo zadowolony. Na jazdach... Jakub Justyna - opinia (1) To jest jedyny osk, który ma osobę na odpowiednim stanowisku. Pracuje tam... Justyna
była studentka - opinia (1) Po zrezygnowaniu w połowie semestru ze względu na żenujący poziom nauczania,... była studentka Mama Poli P. - opinia (1) Najlepsze przedszkole, cudowne Panie, edukacja Montessori z prawdziwego... Mama Poli P. Klara - opinia (1) Uważam że przedszkole jest bardzo fajną placówką , Syn ładnie sie rozwija... Klara Aneczka - opinia (1) Bardzo fajne miejsce dzieci są zadowolone panie komunikatywne . Jedzenie... Aneczka Kinga - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki i wychowawcy mojej córki. Pani Jola jest... Kinga mamuśka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, opieka cudowna. Zajęcia dodatkowe, wycieczki,... mamuśka Klaudka - opinia (1) Świetne przedszkole, polecam na prawde córka mega zadowolona, fajne Panie,... Klaudka Jakub Koszałka - opinia (1) Najlepsza szkółka jazdy w której byłem, kierowcy są spokojni i nigdy nie... Jakub Koszałka Ala - opinia (1) Trafiłam na pana Dariusza Chabrowskiego szukając opinii w internecie, muszę... Ala Patrycja S - opinia (1) Serdecznie polecam szkole jazdy Pana Andrzeja Przytuły egzamin zdany za... Patrycja S Norbert - opinia (2) Bardzo profesjonalne podejście, mega sympatycznie spędzony czas podczas... Norbert Wojciech Bebel - opinia (1) W pełni polecam instruktora Bartka. Bardzo luźne jazdy dodatkowe pozwoliły mi... Wojciech Bebel Piotr - opinia (1) Do wczorajszego egzaminu podchodziłem z dystansem, bo nasłuchałem się wiele... Piotr Sara S - opinia (1) Pani Marysia jest najlepszą przedszkolanką! ️ Bardzo polecam, bardzo!... Sara S Filip - opinia (1) Miła atmosfera podczas nauk super podejście instruktorów do kursantów świetna... Filip Anna Chamera - opinia (1) Szybka reakcja, jazdy dodatkowe super Anna Chamera Anna Marciszewicz - opinia (2) Jestem absolwentką. Mam wiele bardzo miłych wspomnień. Cieszę się, że... Anna Marciszewicz