Dżesika - opinia (1) Super szkoła super atmosfera Pan Zbyszek świetny instruktor Dżesika Magdalena - opinia (1) Przymierze z Dzieckiem to szczególne miejsce pod wieloma względami. Po... Magdalena Ania - opinia (1) Polecam OSK Morena. Stały kontakt, bardzo fajnie i przyjemnie przebiegał... Ania
Julianna - opinia (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy i instruktora - Pana Wojciecha Szyszkowskiego.... Julianna Karolina - opinia (1) Jestem mega zadowolona! Byłam na kursie fotograficznym. Szkoła ma 2 duże i... Karolina Dorota - opinia (1) Wspaniałe Panie, które opiekowały się moim synem przez 3 przedszkolne lata.... Dorota Jakub - opinia (1) Zdecydowanie najlepsza szkoła w Gdyni, jeśli chodzi o atmosferę i poziom... Jakub Veronika - opinia (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy każdemu! Bardzo wdzięczna jestem Panu Wojciechu... Veronika Wer - opinia (1) Jak dla mnie jakość tego żłobka jest dramatyczna. Wyposażenie i układ żłobka... Wer Artur - opinia (2) Szkoła godna polecenia w 100%. Zmiana szkółki z innej na Piocar w trakcie... Artur judyta - opinia (1) Przemiłe panie, dzieci na maksa zaopiekowane :) super!! judyta Adrian - opinia (1) Szczerze polecam kurs w OSK Delta, wszystkie sprawy papierkowe były... Adrian Mateusz - opinia (2) Bardzo polecam szkołę English Mentors. Lekcje z Craigiem i Justinem... Mateusz Dominika G - opinia (2) Po paru latach przełamałam się żeby isc na prawo jazdy i lepiej trafić nie... Dominika G Krzyś - opinia (1) To cudowne miejsce i wspaniali ludzie. Krzyś Julia Giniewicz - opinia (1) Bardzo polecam ️ Przyszłam do "Piątegu Biegu" po bardzo stresujących jazdach... Julia Giniewicz Absolwent - opinia (1) Jako absolwent VILO mogę powiedzieć tylko jedno -nie popełniajcie mojego... Absolwent Materialista - opinia (1) Bardzo dobra atmosfera na zajęciach, a to rzadkość. Lektor zaangażowany, nie... Materialista Szymon - opinia (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy, super podejście, polecam z doświadczenia :) Szymon Tomek - opinia (1) Bardzo rzetelne przygotowanie do egzaminów państwowych, instruktorzy bardzo... Tomek