Weronika - opinia (1) Jazdy z Panem Grzegorzem- bajka. Wyrozumiały, cierpliwy i sympatyczny... Weronika Piotr - opinia (2) Super profesjonaliści! Zdałem egzamin B+E za pierwszym razem Polecam! Piotr Marcin Ameryk - opinia (1) O masażu marzyłem blisko od trzydziestu lat i wreszcie spełniłem to marzenie.... Marcin Ameryk
Luna - opinia (1) Super instruktor. Pan Jacek Chrabąszczewski-wymaga ale nauczy. Zdałam za 2... Luna Luna - opinia (1) Super instruktor. Pan Jacek Chrabąszczewski-wymaga ale nauczy. Zdałam za 2... Luna Karol - opinia (1) Zrobiłem u nich C i po czterech latach wróciłem zrobić C+E. Jestem zadowolony... Karol Anna - opinia (1) skandal po prostu. Syn zrezygnował z zajęć po 1 zjeździe, bo poziom był... Anna Oliwier - opinia (1) Bardzo przyjemna atmosfera polecam instruktora Rafał Skorupa. Oliwier Ania M - opinia (1) Polecam, Pan Włodzimierz Maćko bardzo profesjonalny i sympatyczny instruktor.... Ania M Miłosz - opinia (1) Doskonała szkoła do nauki i doszkalania technik jazdy, polecam każdemu. Miłosz Justyna - opinia (1) Właśnie kończę mój pierwszy rok szkolny, gdzie uczę się angielskiego. Zajęcia... Justyna Monika - opinia (1) Panie Zbyszku, bardzo Panu dziękuję za profesjonalne przygotowanie mnie do... Monika Krystian - opinia (1) Polecam wszystkim szkołę jazdy GD Prawko! Zajęcia teoretyczne w świetnej... Krystian Asia - opinia (1) Przychodząc na kurs startowałam od zera, nie jeździłam manualem, nie miałam... Asia Krystian - opinia (1) Polecam wszystkim rodzicom którzy wymagają coś więcej od placówki, na pewno... Krystian Łukasz - opinia (1) Wielkie podziękowania dla szkoły jazdy PioCar, p. Piotra i P. Łukasza za... Łukasz Daniela - opinia (1) Szkola, gdzie dzieci sie rozwijaja , sa zaopiekowane i bezpieczne. Daniela Asia - opinia (1) Synek uczęszczał najpierw przez rok do grupy żłobkowej - bardzo troskliwe... Asia Mila - opinia (1) Dobra jakość tłumaczenia na szwedzki za rozsądną cenę w bardzo szybkim czasie. Mila Magdalena - opinia (1) Uczę się w tej szkole językowej i mogę z przyjemnością przyznać, że nauczyłam... Magdalena