Asia - opinia (1) Przychodząc na kurs startowałam od zera, nie jeździłam manualem, nie miałam... Asia Krystian - opinia (1) Polecam wszystkim rodzicom którzy wymagają coś więcej od placówki, na pewno... Krystian Łukasz - opinia (1) Wielkie podziękowania dla szkoły jazdy PioCar, p. Piotra i P. Łukasza za... Łukasz
Daniela - opinia (1) Szkola, gdzie dzieci sie rozwijaja , sa zaopiekowane i bezpieczne. Daniela Asia - opinia (1) Synek uczęszczał najpierw przez rok do grupy żłobkowej - bardzo troskliwe... Asia Mila - opinia (1) Dobra jakość tłumaczenia na szwedzki za rozsądną cenę w bardzo szybkim czasie. Mila Magdalena - opinia (1) Uczę się w tej szkole językowej i mogę z przyjemnością przyznać, że nauczyłam... Magdalena Magda - opinia (1) Bardzo polecam! Pani Marysia i Agnieszka opiekowały sie moja corka całe 6 lat... Magda Julia Stepnowska - opinia (1) Serdecznie polecam tą szkołę nauki jazdy w Gdańsku. Zajęcia teoretyczne... Julia Stepnowska Weronika Treder - opinia (1) Bardzo polecam szkołę oraz instruktora Pana Piotra Brylowskiego, z którym... Weronika Treder Julia Alekseeva - opinia (1) Polecam z całego serca szkołę PioCar! Miałam szczęście pojeździć z Panem... Julia Alekseeva Marco - opinia (2) Bardzo serdecznie polecam instruktora Pana Jacka Chrabąszczewskiego. Zdałem... Marco Elzbieta - opinia (1) Pragnę podziękować Panu Zbyszkowi i Panu Bartkowi za profesjonalne... Elzbieta mama - opinia (1) Fatalny, słabe wyposażenie, kiepskie opiekunki, ciągłe rotacje mama Olek - opinia (1) Super poziom nauczania, nigdy nie uczyłem się w lepszej szkole. Serdecznie... Olek Natalia - opinia (1) Super szkoła Prawidłowe chrześcijańskie wartości Zawsze jest kontakt z... Natalia Mi mi - opinia (1) Wyjątkowy instruktor. Wszystko jest proste dzięki jasnym i konkretnym... Mi mi Paulina - opinia (1) Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem polecam z całego serca naukę... Paulina Agnieszka M - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem! Lekcje z P.Andrzejem to czysta... Agnieszka M Piotr - opinia (1) Super ,polecam. Najlepsza szkoła w Trójmieście Piotr