Martyna - opinia (1) Z całego serca polecam Pana Grzegorza, systematyczne jazdy 2 razy w tygodniu,... Martyna Natalia - opinia (1) z radością mogę polecić szkółkę Akademia Prawa Jazdy. Pani Kasia, cudowna... Natalia Bożydar - opinia (1) Polecam. Mądrzy ludzie, mądra dyrektor. Bożydar
Agnieszka - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę Sorriso! Miałam 10lat przerwy po ukończonym kursie,... Agnieszka Aneta - opinia (1) Moja córka chodzi do tej szkoły i jestem bardzo zadowolona. Rozwija swoje... Aneta Iryna - opinia (1) Bardzo polecam szkolę Zielony Listek. Szczególnie jazdy z panią Żanetą. Jest... Iryna Beata - opinia (1) Pań Roman S konkretny egzaminator zdane za 1 razem stres był ale minął wydaje... Beata Alexander - opinia (1) Szkoła godna polecenia, a także jazdy pod okiem pana Zenona. Wszystko... Alexander Wioletta - opinia (1) Fajni instruktorzy, bardzo dobrze przygotowują do egzaminu praktycznego.... Wioletta Natalia - opinia (1) Ośrodek Szkolenia Kierowców Delta okazał się moim najlepszym wyborem! Jazdy... Natalia Maja - opinia (1) Uważam, że L-ka jest zdecydowanie szkołą nauki jazdy godną polecenia. Zajęcia... Maja Kasia - opinia (1) Polecam szkołe Cosinus w Radomiu. Nauczyciele super. Kasia Artur - opinia (2) Osobiście bardzo polecam ośrodek.Zajecia teoretycznye są prowadzone badzo... Artur Sandra - opinia (1) Synowie uczęszczają chętnie do przedszkola. Miła atmosfera i uważność na... Sandra Natalia - opinia (1) Do tej szkoły zapisałam się na podstawie rekomendacji moich znajomych,... Natalia Wiola - opinia (1) Najlepsza szkola moja historia z osk Kate zaczęła się po zmarnowanych... Wiola Kaja - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę tę szkołę polecić, chodzi tu dwójka naszych dzieci,... Kaja Anna - opinia (1) Wszystko przebiegło bardzo płynnie. Miałam przyjemność jeździć z p Sławkiem,... Anna Kuba - opinia (1) Praca wychowawców i opiekunów jest bardzo zauważalna w zachowaniu dziecka.... Kuba Gosia - opinia (1) Świetne miejsce! Urządziliśmy 6. urodziny syna. Dzieci świetnie się bawiły,... Gosia