Joanna - opinia (1) Świetnie podejście instruktorów do kursanta. Uczą myśleć za kierownicą,... Joanna MadMax - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze szkoły. Uwielbiam wf z panem Patrykiem i Pani od... MadMax Agnieszka - opinia (1) Szkoła jedyna w swoim rodzaju! Kadra pedagogiczna wykwalifikowana i z wielkim... Agnieszka
Halina - opinia (1) Najlepsza placówka w Trójmieście!!!:) Cudowna kadra z poświęceniem,... Halina Bartek - opinia (1) Wysoki poziom nauczania, a instruktor Marek potrafi bardzo dobrze przygotować... Bartek Pat - opinia (1) Moje dzieci chodzą do tej szkoły od samego początku i od samego początku... Pat Ania - opinia (1) Jak ktoś myśli pracować w "służbach" to nie ma lepszej szkoły.... Ania Mariola BS - opinia (1) Szkoła znakomita, prowadzą ja ludzie z pasją. Mariola BS Szkoła robi wszystko aby pomóc każdemu uczniowi bogaty program zajęć dodatkowych miła atmosfera i życzliwość wysoki poziom (1) Szkoła robi wszystko aby pomóc każdemu uczniowi bogaty program zajęć... Szkoła robi wszystko aby pomóc k Maria - opinia (1) Nasza najmłodsza córka, objęta edukacją we Fregacie , lubi swoją szkołę i z... Maria Krzysztof - opinia (1) Kierując się zasadą, że zadowolone dziecko - zadowolony rodzic mogę spokojnie... Krzysztof Michał - opinia (1) Serdecznie polecamy. Największą pochwałą dla przedszkola jest zadowolenie... Michał Wiola - opinia (1) Szkoła bardzo przyjazna zarówno dla dzieci, jak i rodziców - odpowiada na... Wiola Sandra - opinia (1) Przekochane Panie, szanują dzieci, nie unoszą głosu, przytulają dzieci kiedy... Sandra Wiola - opinia (1) Egzaminy przeprowadzone bardzo profesjonalnie egzaminatorzy bardzo... Wiola Anna - opinia (1) Chrześcijańska Szkoła Montessori nr 2 to miejsce, w którym moje dziecko czuje... Anna M. - opinia (1) Świetne miejsce dla moich dzieci. Zaangażowani nauczyciele, bardzo pomocni i... M. Anonim - opinia (1) Beznadziejna szkoła, wszystko zrzucone na rodziców. Wielkie wymagania, którym... Anonim Magda R. - opinia (1) Nauka języka angielskiego w językoterapii to doskonalenie języka na... Magda R. Łukasz Z. - opinia (1) Miałem wielkie szczęście i zaszczyt nauki jazdy z najlepszym instruktorem... Łukasz Z.