Gosia - opinia (1) Cudowne miejsce, domowa atmosfera. Dziecko zaodoptowalonsienodrazu. Bardzo... Gosia Zosia - opinia (1) Korzystamy z oferty Berlitz od około roku. Zajęcia prowadzone w siedzibie... Zosia Monika - opinia (1) Egzamin zdany juz jakis czas temu ale kazdemu polecam i przyprowadzam zdane... Monika
Halina - opinia (1) Szkoła przyjazna dzieciom i rodzicom, nastawiona na współpracę. Nauczyciele... Halina Absolwentka - opinia (4) Nie od dziś wiadomo, iż oceny nie odzwierciedlają wiedzy uczniów. Jednakże... Absolwentka Alicja Dziemidowicz - opinia (1) Jezdzilam z panem Lukaszem i byl to najlepszy instruktor jakiego moglam sobie... Alicja Dziemidowicz Asia - opinia (1) Do Akademii trafiłam na podstawie bardzo dobrych opini w internecie, i te się... Asia Dominik - opinia (1) Świetny system nauczania, świetni instruktorzy Dominik Elżbieta - opinia (1) Córka od 8 lat w szkole podstawowej. Szkoła bardzo przyjazna, stawiajająca na... Elżbieta X - opinia (1) Nie polecam, dopiero po latach czuje że przeniesienie się do tej szkoły to... X Kasia - opinia (1) Szkoła dla osób ceniących kameralne, ciche środowisko. Dzieci są w niej... Kasia Kpt.Mariusz Rzechowski - opinia (1) Ze względu na restrykcje Covid-19 kurs ecdis jrc-9201 odbyłem on-line.... Kpt.Mariusz Rzechowski Damian - opinia (1) Jazda pod okiem pana instruktora Krzysztofa to pełen profesjonalizm i... Damian Daria - opinia (1) Widzę po opiniach że nie tylko ja z całego serca chce polecać każdemu... Daria Amelia - opinia (1) Bardzo miła atmosfera podczas nauczania i mili instruktorzy. Amelia Bartek - opinia (1) Super kurs, od teorii do egzaminu koncowego. Wszystkie informacje są... Bartek Przemek - opinia (1) Czuję się zobowiązany zarekomendować usługi Akademii Prawa Jazdy, ale przede... Przemek Rafał Sikorski - opinia (1) Pan Zbyszek, Bartek, Marcin bardzo wyrozumiali i pomocni. Świetna atmosfera... Rafał Sikorski Jan - opinia (1) Prawo jazdy zdane za drugim podejściem. Cały kurs, zarówno wykłady jak i... Jan Katarzyna - opinia (1) Kompetentna kadra nauczycielska ze świetnym podejściem do dzieci. Szkoła... Katarzyna