Oliwia P. - opinia (1) Szczerze polecam-jazdy w tej szkółce to połączenie przyjemnego z pożytecznym:) Oliwia P. Alicja - opinia (2) Bardzo miła atmosfera, wysoki poziom nauczania. Córka zachwycona.Szczerze... Alicja Marta - opinia (1) Szkoła z tradycją i świetnymi nauczycielami Marta
Celka - opinia (1) Świetna atmosfera. Dzieci uwielbiają chodzić na zajęcia. Celka Natalia - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Pania Edytę. Jazda z taką instruktorka była sama... Natalia Kursantka - opinia (1) Najlepsza szkoła, przesympatyczni i konkretni . Nauczą wszystkiego Kursantka Paweł Kirschner - opinia (1) prawko zdane za pierwszym razem dzięki nauce jazdy Zbyszek. polecam! Paweł Kirschner Monika - opinia (1) Najlepszy ośrodek szkoleniowy na Pomorzu Polecam Pana Piotra , egzamin zdany... Monika JT - opinia (1) Polecam kurs i instruktorów, a w szczególności Pana Grzegorza dzięki któremu... JT Gabi - opinia (1) Z całym sercem polecam Akademię Prawa Jazdy! Cieszę się że tutaj trafiłam... Gabi Paulina - opinia (1) Po kilku nieudanych próbach zdania egzaminu na prawo jazdy dziś trafiłam na... Paulina Kacper - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki instruktorce Oli. Jazdy bardzo... Kacper Kacper - opinia (1) Polecam szkołę jazdy, jak i Instruktora Michała Cieplińskiego- nauczył mnie... Kacper Dominika L. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu w GD Prawko Jako, że godziny pracy... Dominika L. Michał - opinia (1) Pan Artur najlepszy instruktor w Gdańsku ,polecam serdecznie. Osobiście... Michał Łukasz - opinia (1) Nie polecam i przestrzegam. Trafiliśmy na okres kiedy nie ma kadry są tylko 2... Łukasz Katarzyna - opinia (1) Przedszkole Przymierze z Dzieckiem to wspaniałe miejsce! Mądry, przemyślany... Katarzyna Rodzice Ucznia Sp 70 - opinia (2) Beznadziejna szkoła. Podejście nauczycieli i dyrektora pozostawia wiele do... Rodzice Ucznia Sp 70 Hania - opinia (2) Świetne podejście do dzieci, chętnie uczęszczają na zajecia i uczą się... Hania Michał - opinia (2) Bardzo dobra szkoła, profesjonalna kadra, po miesiącu nauki znacznie... Michał