Karolina - opinia (1) Serdecznie polecam kurs w Autoan jest tam bardzo miła atmosfera. Teoria... Karolina Maria - opinia (1) Polecam , instruktor Pan Tadeusz Szlendak ma niesamowitą cierpliwość , wiedzę... Maria Ewa - opinia (1) Polecam szkołę Obelix uważam ja za najlepsza pan Krzysztof najlepszy instruktor Ewa
Szymon - opinia (1) Kurs odbywa się w przyjemnej oraz profesjonalnej atmosferze. Jestem bardzo... Szymon Tomasz - opinia (1) Witam, Chciałbym bardzo podziękować za profesjonalną naukę , spokój i... Tomasz Robert Zurawski - opinia (1) Jedna z najlepszych szkół.Profesjonalnie podchodzą do kursanta i całego... Robert Zurawski Nikodem - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam każdemu kto chce nauczyć się jeździć, bardzo... Nikodem Magda - opinia (1) Nauka w milej atmosferze. Profesjonalnie i skutecznie!Polecam Magda Klaudia - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z lekcji prowadzonej przez Irinę. Zajęcia prowadzone... Klaudia Maciej - opinia (1) Egzamin zdany za 1szym razem, przejeździłem 30h bardzo polecam, w... Maciej JAN Hallmann - opinia (1) Dzięki Panu Janowi egzamin na prawo jazdy można zdać bezbłędnie i to za... JAN Hallmann Ania - opinia (1) Polecam i polecać będę kazdemu. Dzieki cierpliwosci, wiedzy i spokojnemu... Ania Piotr - opinia (1) Polecam kursy organizowane przez PSPD. Egzamin na C+E zdałem za pierwszym... Piotr Rodzic - opinia (1) Świetne miejsce rozwoju! Szkoła przyjazna uczniom i bardzo współpracująca z... Rodzic Małgorzata - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole, piękny ogród przedszkolny, dzieci regularnie sadzą... Małgorzata Anastazja - opinia (1) Miałam do wyboru wiele szkół w Trójmieście, ale Ośrodek Szkolenia Kierowców... Anastazja Konstanty - opinia (1) Nie wierzyłem, że egzaminy na prawo jazdy da się zdać za pierwszym razem. Ale... Konstanty Natalia - opinia (1) Córka uczęszcza do przedszkola od 2021 roku. Jestem bardzo zadowolona z... Natalia Kacper - opinia (1) Polecam szkółkę, pan Janusz Piotrowski wiele mnie nauczył i zdałem bezbłędnie... Kacper Patryk - opinia (1) Bardzo mili instruktorzy, profesjonalne i indywidualne podejście do osoby na... Patryk