Justyna - opinia (1) Mój Syn dopiero w tej Szkole znalazł swoje miejsce i akceptację. Uwielbia... Justyna Ewa Rozbicka - opinia (1) Wczorajszy egzamin u Pana Artura Zamorskiego - wynik pozytywny. Bardzo... Ewa Rozbicka Ania - opinia (1) Wspaniałe miejsce, do którego moje Dzieci chodzą z wielką radością. Nauka nie... Ania
Marek K - opinia (1) świetne miejsce, doświadczona kadra. Doceniam pracę nauczycieli. Bardzo polecam Marek K Olga - opinia (1) Wspaniałe miejsce do rozwoju dziecka . Polecam Olga Ela - opinia (1) Od 9 lat moje dziecko uczęszcza do tej placówki. To mówi samo za siebie. To... Ela Tata - opinia (1) Moje dzieci (2) są w 'naszej' szkole od początku i nie planujemy jej... Tata Marcin i Kasia - opinia (1) Przedszkole warte polecenia szczególnie za naukę pływania i zajęcia sportowe.... Marcin i Kasia Beata - opinia (1) Wspaniała szkoła, moja còrka bardzo zadowolona, chętnie chodzi. Ostatnio... Beata Kasia - opinia (1) Bardzo dobra szkoła która nie tylko uczy ale wychowuje. Dzieci są w niej... Kasia Aaa - opinia (1) Cudowne miejsce! Profesjonalna kadra, piękne wnętrza, gdzie aż samemu... Aaa Mac - opinia (1) Polecam placówkę, super nauczyciele Mac Oliwia P. - opinia (1) Szczerze polecam-jazdy w tej szkółce to połączenie przyjemnego z pożytecznym:) Oliwia P. Alicja - opinia (2) Bardzo miła atmosfera, wysoki poziom nauczania. Córka zachwycona.Szczerze... Alicja Marta - opinia (1) Szkoła z tradycją i świetnymi nauczycielami Marta Celka - opinia (1) Świetna atmosfera. Dzieci uwielbiają chodzić na zajęcia. Celka Natalia - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Pania Edytę. Jazda z taką instruktorka była sama... Natalia Kursantka - opinia (1) Najlepsza szkoła, przesympatyczni i konkretni . Nauczą wszystkiego Kursantka Paweł Kirschner - opinia (1) prawko zdane za pierwszym razem dzięki nauce jazdy Zbyszek. polecam! Paweł Kirschner Monika - opinia (1) Najlepszy ośrodek szkoleniowy na Pomorzu Polecam Pana Piotra , egzamin zdany... Monika