Marcin Gutowski - opinia (1) Zdecydowanie pozytywna opinia w skrócie: 1. Egzamin państwowy zdałem za... Marcin Gutowski Maciej - opinia (1) Z usług szkoły językowej korzystam już od kilku miesięcy. Nigdy wcześniej nie... Maciej Justyna - opinia (1) Polecam! Miałam jazdy z panem Wojciechem Szyszkowskim i jestem bardzo... Justyna
Michał - opinia (1) Polecam wybrać deltę jeśli chcecie szybko się uczyć i jeździć w fajnej... Michał Magda - opinia (1) Bardzo polecam szkołę, a szczególnie Pana Włodzimierza Maćko, z którym jazda... Magda NC - opinia (1) Bardzo wysoki poziom, nauczyciele serdeczni i otwarci na współpracę.... NC Agata - opinia (1) Polecam z całego serca. Teoria przeprowadzona przez Pana Piotra- żeby takie... Agata Anna - opinia (1) Po 6 latach od ukończenia kursu w innej szkole jazdy wreszcie nadszedł czas... Anna Kacper - opinia (1) Przystepne ceny oraz instruktorzy którzy stoją na wysokim poziomie oba... Kacper Basia - opinia (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy. Polecam jazdy u Pani Katarzyny... Basia Stanisław sulik - opinia (1) Świetna szkoła, godziny dostosowywane pod kursanta. Sprawna nauka i świetni... Stanisław sulik Katarzyna K - opinia (1) Polecam serdecznie instruktora Pana Jacka Chrabąszczewskiego. Mimo długiej... Katarzyna K Gabor2010 - opinia (1) Wspaniali nauczyciele, którzy prowadzą ciekawe i wartościowe zajęcia. Nie... Gabor2010 Ola - opinia (1) Super! Jestem mega zadowolona! Szkoła jest bezpłatna i przemiła atmosfera. Ola Magda - opinia (1) Serdecznie polecam lekcje z Panią Anią. Dużo wiedzy i dyscypliny, sympatyczna... Magda Michał De - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony. Polecam, szczególnie kurs fotografii. Michał De Hubert - opinia (2) Profesjonalne podejście nauczycieli, bardzo miła atmosfera. Polecam bardzo Hubert Karolina - opinia (2) Serdecznie polecam. Super nauczyciele z podejściem do dziedzi szczególnie... Karolina Pavel - opinia (2) Profesional service and staff. I feel more than satisfied :) Pavel Basia - opinia (2) Jestem pod wrażeniem jak lekcje z Iriną wpływają pozytywnie na moją córkę .... Basia