Ariel - opinia (1) Największe zalety to bogaty plan dnia, spacery i nacisk na wychowanie.... Ariel Karolina i Frycuś - opinia (1) Wspaniała kadra, niezapomniane przeżycia dla dziecka będziemy do Was wracać!... Karolina i Frycuś Paula - opinia (1) Super ekipa ,super Miejsce dla każdego Przedszkolaka! Paula
M.M. - opinia (1) Bardzo kreatywne Panie. Przy nich dzieci nigdy się nie nudzą. Polecam. M.M. Mama trójki - opinia (1) Świetne nauczycielki, z pasja, wkładają w swoją prace całe serce. Kreatywne,... Mama trójki Izabela - opinia (1) bardzo dziękuję,Panu Grzegorzowi Lewkowiczowi za naukę jazdy(automat)Za... Izabela Patryk - opinia (1) Polecam z całego serca, dla każdego. Cały kurs przebiegł bardzo dobrze i w... Patryk Beata - opinia (1) Super szkoła rodzinna atmosfera luźna.Podziękowania dla instruktorów Maćka... Beata Maciej Najlepszy Kursant Jakiego Można Sobie Wymarzyć - opinia (1) Swoje wrażenia opiszę w trzech etapach : 1. Zapisy - bez problemów i szybko.... Maciej Najlepszy Kursant Jakiego Marta - opinia (1) Serdecznie polecam kurs na prawo jazdy w Akademii Prawa Jazdy. Wykłady były... Marta Karola - opinia (1) Bardzo dziękuję Agnieszce za profesjonalizm, przekazaną wiedzę, niesamowitą... Karola Karolina - opinia (1) Polecam szkołę jazdy w 100%. Instruktor Tomek przygotowywał mnie do egzaminu.... Karolina Tomasz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy ze szkoła Jazdy Zbyszek, szybko,... Tomasz Rodzic 2 córek - opinia (1) Przedszkole jest drogie i stara się tworzyć elitarne wrażenie, ale nie... Rodzic 2 córek Becia - opinia (1) Cudowni ludzie, zwłaszcza Zalozycielka, wsparcie nie tylko dla dziecka ale... Becia Jan - opinia (1) bardzo dobre miejsce dla dzieci mam tutaj dwoje maluchow , jestem zadowolona... Jan Edyta - opinia (1) Super przyjazne miejsce córa chodziz dużą ochotą , jedzenie smaczne mój... Edyta Lu - opinia (1) Super kadra, zajęcia dodatkowe dają mnóstwo pozytywnych doświadczeń, dobry... Lu Izabela - opinia (1) Serdecznie polecam, nauczanie na wysokim poziomie. Izabela Weronika - opinia (1) Super liceum! Ciekawe zajęcia o tematyce militarnej, szkolenia strzeleckie,... Weronika