Jakub - opinia (1) Najlepsi z najlepszych , super atmosfera Jakub Dorka - opinia (1) Serdecznie polecam ! Kontynuujemy zajęcia kolejny rok i zapewne będziemy... Dorka Dominika - opinia (2) Polecam tego instruktora z całego serca. Poszlam na dodatkowe jazdy do Pana... Dominika
Monika - opinia (1) Aya Flow - to dobrze zainwestowane pieniądze i świetnie spędzony czas... Monika Julka - opinia (1) Bardzo polecam, w szczególności Panią Anię, miła i wszystko wyjaśni. Jeśli... Julka Patrycja - opinia (1) Serdecznie polecam Piąty bieg. Zajęcia teoretyczne super prowadzone przez... Patrycja Jakub - opinia (1) Przed zapisywaniem na studia porównałem czesne we wszystkich trójmiejskich... Jakub Kasia - opinia (1) Wyjątkowe miejsce dla małych dzieci w Gdyni Orłowie. Chodzę na zakupy na... Kasia Joanna - opinia (1) Polecam tę szkołe i instruktorke Pania Kasię oraz Grzegorza. Zdane za drugim... Joanna JK - opinia (1) Magia wyobraźni, w tym miejscu dzieją się prawdziwe cuda JK Zadowolony Ojciec - opinia (1) Dziewczyny mają pomysły i umiejętności aby zainteresować dzieciaki. Nie boją... Zadowolony Ojciec MP - opinia (1) Wspaniałe przedszkole, opiekuńcze i uśmiechnięte panie, angielski... MP Alicja - opinia (4) A ja niestety nie moge polecic tej szkoly. W moim przypadku wspolpraca z nia... Alicja Wojtek - opinia (1) Najwyższa z możliwych ocen należy się dla tej szkoły nauki jazdy jazdy.... Wojtek Mama przedszkolaka - opinia (1) Czy przedszkole może być wyjątkowe? Zdecydowanie tak :) Edu-maluszek jest... Mama przedszkolaka Danuta - opinia (2) Moja przygoda z prawem jazdy ma dwa etapy. Rozpoczęłam naukę w innym ośrodku... Danuta Maj - opinia (1) Byliśmy z polecenia, na tamten moment byliśmy zachwyceni. Super kadra z... Maj Weronika - opinia (1) Jazdy z Panem Grzegorzem- bajka. Wyrozumiały, cierpliwy i sympatyczny... Weronika Piotr - opinia (2) Super profesjonaliści! Zdałem egzamin B+E za pierwszym razem Polecam! Piotr Marcin Ameryk - opinia (1) O masażu marzyłem blisko od trzydziestu lat i wreszcie spełniłem to marzenie.... Marcin Ameryk