Marta - opinia (1) Bardzo polecam instruktora Czesia! Tylko dzięki Panu zdałam prawko. Bardzo... Marta Ula - opinia (1) Najlepsi z najlepszych. Zbyszek wielkie dzięki za cudowne i bogate w treść... Ula Krystian - opinia (1) Szczerze polecam Panią Klaudie, ma fantastyczne podejście do kursanta, na... Krystian
Weronika - opinia (1) Z całego serca mogę polecić żłobek "U Cioci Kingi". Rewelacyjna... Weronika Patrycja - opinia (1) Cieszę się że udało mi się trafić na tak super szkołę!... Patrycja Magdalena - opinia (2) Po latach przerwy w nauce języka hiszpańskiego szukałam nauczyciela, który na... Magdalena Rodzic - opinia (1) Metoda Montessori oraz zaangażowanie nauczycieli - fantastyczne. Placówka... Rodzic NegatywnieRozczarowany - opinia (1) O samej szkole niestety się nie wypowiem, ale rekrutacja jest poniżej... NegatywnieRozczarowany Student - opinia (2) Szkoła pozostawia wiele do życzenia. Wyposażenie marne a ceny zawyżone Student Ania T. - opinia (1) Witam :) Szczerze i z czystym sumieniem polecam OSK Morena! miałam... Ania T. Jacek - opinia (1) Pozytywne, pomimo mojego ogromnego talentu do popełniania błędów instruktor... Jacek Andrzej - opinia (1) Super szkola jazdt, pozdrawiam Kasie i Basie Andrzej Kacper - opinia (1) Super szkółka. Zdane za pierwszym. Pozdrawiam Panią Asie która nauczyła mnie... Kacper Wiktoria Korczyk - opinia (1) Najlepszy wybór jaki mogłam podjąć! Indywidualne podejście, świetna atmosfera... Wiktoria Korczyk Zuzanna - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy rondobis w Gdyni, bardzo miła obsługa w... Zuzanna Agata Lipińska - opinia (1) Nie mogłam trafić lepiej. Dyspozycyjność, atmosfera, rzeczowe i praktyczne... Agata Lipińska Monika Gurska - opinia (1) Profesjonalna szkoła posiadająca super instruktorów. Bardzo skuteczna, dzięki... Monika Gurska Oskar - opinia (1) Najlepsi w swoim fachu zdane za pierwszym razem Oskar Marta - opinia (1) Oba egzaminy na kat.B udało się zdać za pierwszym razem. Sukces w dużej... Marta Beata Banasińska - opinia (1) Jestem pełna podziwu za profesjonalizm i szacunek do kursanta .Jedna z... Beata Banasińska