Basia - opinia (1) Klimaciarsko i z fantazją! a przy tym profesjonalnie i bezpiecznie! Z całego... Basia Łuk - opinia (1) Jestem po 2 roku informatyki i muszę powiedzieć, że PJATK sprostał moim... Łuk Agata - opinia (1) Warsztaty są super! Moje dziewczynki uwielbiają gotowanie w lesie! Super... Agata
Wiktoria - opinia (1) Bardzo polecam! Pani Ola świetnie mnie przygotowała do egzaminu praktycznego,... Wiktoria Jacek - opinia (1) Nie wyobrażam sobie lepszego przedszkola..:) Jacek Kasia. Nauczyciel. - opinia (1) Kończę właśnie pedagogikę - takich wykładowców-pasjonatów życzę każdemu... Kasia. Nauczyciel. Michał - opinia (1) Szkoła ta jest na bardzo wysokim poziomie w swojej dziedzinie, nauczyciele... Michał Kamila - opinia (1) Zdecydowałam się na dodatkową edukację wczesnoszkolną i przedszkolną. To... Kamila Mateusz - opinia (1) Szczerze polecam! Szybkie dobre i rzetelne przygotowanie na kat.A przez... Mateusz Klara - opinia (1) Anielska cierpliwość! Zdane za pierwszym mimo ze do dnia egzaminu nie... Klara Piotr Kluczyk VW :) - opinia (1) Pozdrowienia dla Szanownego Instruktora. Prawko na A w końcu moje. I w tym... Piotr Kluczyk VW :) Julia - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Wykłady bardzo zrozumiale prowadzone.... Julia Marta - opinia (1) Generalnie ... Porażka Ile razy można przekładać jazdy ? I to kilka godzin... Marta ewelina - opinia (1) Uczyłam się w tej szkole na kierunku technik farmaceutyczny. Poznałam wielu... ewelina karolcia - opinia (1) Polecam, bardzo miła i kompetentna astomsfera. Brałam udział w kilku... karolcia Ania - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Janusza! Przyszłam na 10 h jazd po roku od... Ania Magda - opinia (1) Do szkoły GD prawko trafiłam z polecenia, przydzielono mi instruktora... Magda Karolina - opinia (1) Chciałabym bardzo podziękować Kasi za bardzo miłą atmosferę podczas jazdy i... Karolina Gosia - opinia (1) Gorąco polecam! Córka uczęszczała na zajęcia angielskiego w Gdańsku Osowej i... Gosia Agnieszka - opinia (1) Wspaniałe przedszkole, profesjonalna kadra, super pani dyrektor, duże... Agnieszka