Botak - opinia (1) Świetni instruktorzy bardzo dobra jakość pojazdów i wysoki poziom nauczania Botak Jacek - opinia (1) szkoła godna polecenia, dzieci zaopiekowane, współpraca z rodzicami super,... Jacek Paulina - opinia (1) Polecam z całego serca! A w szczególności Pana Adama, właściwy człowiek na... Paulina
Wojtek - opinia (1) To szkoła z bardzo dobra świadomą kadra, która ciagle się doskonali i podnosi... Wojtek Wojtek - opinia (1) To świetne miejsce dla najmłodszych. Wojtek Jan - opinia (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń Serdecznie polecam każdemu Pozdrawiam instruktora... Jan Klaudia - opinia (1) Moje dziecko nie chce wracać do domu, a to chyba mówi samo za siebie :)... Klaudia Justyna - opinia (2) Nie będę wypowiadała się od nośnie nauczycieli temat rzeka. Pozytywną osoba... Justyna Agnieszka - opinia (1) Do tego żłobka moja córka chodzi z uśmiechem na twarzy. Cudowne ciocie... Agnieszka Magdalena - opinia (2) Zdane za pierwszym razem, nauka była przyjemnością Magdalena Adam Kapczyński - opinia (1) Szczerze polecam jazdy z Panem Lesławem. Starszy Pan, bardzo spokojny,... Adam Kapczyński Szymon - opinia (1) Dołączam do grona zadowolonych rodziców, a dzieci z pewnością też do wielu... Szymon Karolina - opinia (2) Współpraca z English Mentors to jedna z najlepszych decyzji! Efektywnie... Karolina Ewa - opinia (1) Polecam uslugi tego osrodka, w pelni profesjonalne podejscie do kursanta.... Ewa Wiktoria Korczyk - opinia (1) Najlepszy wybór jaki mogłam podjąć! Indywidualne podejście, świetna atmosfera... Wiktoria Korczyk Alina - opinia (2) Do El Rumbo z początku zapisałam się na lekcje grupowe a teraz chodzę... Alina Andrzej - opinia (1) Córka chodzi od Stycznia 2022. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Andrzej Andrzej - opinia (1) Córeczka chodzi od stycznia 2022. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Andrzej Mateusz - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę Rondobis. Na wykładach tłumaczone wszystko w jasny... Mateusz Marta - opinia (1) Pani Kasia najlepsza instruktor na świecie . W końcu bez stresu w miłej... Marta