konrad k - opinia (1) idealne miejsce, jeżeli chcesz nauczyć się jeździć, ogromną miałem... konrad k Damian - opinia (1) 15/10 Teoria przeprowadzona szybko i rzetelnie. Jazdy z Panem Tomaszem sama... Damian Buc Nierelatywny - opinia (1) Absolutny TOP, jeśli chodzi o przedszkola. Mam w domu dwie Absolwentki i... Buc Nierelatywny
Kasia - opinia (1) Przedszkole super. Panie cudowne. Sporo zajęć dodatkowych. Godne polecenia. Kasia Karolina - opinia (1) Fachowa opieka, bogata oferta zajęć, wiele ciekawych pomysłów ze strony... Karolina Karina - opinia (1) Przedszkole kameralne o wyjątkowo cieplej, rodzinnej atmosferze. Karina Anna - opinia (1) Polecam. Opieka jest super. Dziecko jest zadowolone. ️ Anna Natalia - opinia (1) Najlepsze Przedszkole. Panie ciepłe, miłe, kochane, ale też wymagające,... Natalia Dawid S - opinia (1) Pan Janusz Piotrkowski wskazał mi drogę do dobrej jazdy zdane za 1 razem.... Dawid S Krzysiek Sz. - opinia (2) Świetne przygotowanie do egzaminu i przyjazna atmosfera. Kurs teoretyczny... Krzysiek Sz. alicja - opinia (1) To najlepsza szkoła jazdy, jaką znam. Polecam. alicja Marta - opinia (1) Serdecznie polecam Akadamię Prawa Jazdy - życzę wszystkim nam, aby usługi w... Marta Kamil - opinia (1) Jestem zadowolony, egzamin na koparki zdany , czekam na uprawnienia. Polecam... Kamil Michał - opinia (1) Serdecznie polecam! Trafiłem na bardzo dobrego Instruktora! Michał Martyna - opinia (2) Serdecznie polecam wybór tej szkoły jazdy! Wszystko jest tłumaczone jasno,... Martyna Sadi - opinia (2) O Ekologu, pozytywnie można wiele pisać. Wysoki poziom nauczania, super... Sadi Mama siódmoklasity - opinia (2) Wybierając ponownie szkołę dla mojego dziecka wybrałabym tę. Szkola proponuje... Mama siódmoklasity WK - opinia (3) Ekolog to szkoła wyjątkowa, nietuzinkowa - nie dla wszystkich. Stąd może... WK A - opinia (1) Najlepszi z Najlepszych , super atmosfera . A Gosia - opinia (1) Najlepsze przygotowanie jakie mogłam mieć. Zawsze bez stresu i na 100%. Pan... Gosia