Martyna - opinia (2) Serdecznie polecam wybór tej szkoły jazdy! Wszystko jest tłumaczone jasno,... Martyna Sadi - opinia (2) O Ekologu, pozytywnie można wiele pisać. Wysoki poziom nauczania, super... Sadi Mama siódmoklasity - opinia (2) Wybierając ponownie szkołę dla mojego dziecka wybrałabym tę. Szkola proponuje... Mama siódmoklasity
WK - opinia (3) Ekolog to szkoła wyjątkowa, nietuzinkowa - nie dla wszystkich. Stąd może... WK A - opinia (1) Najlepszi z Najlepszych , super atmosfera . A Gosia - opinia (1) Najlepsze przygotowanie jakie mogłam mieć. Zawsze bez stresu i na 100%. Pan... Gosia Oliwia - opinia (1) Polecam serdecznie! Pan Zbyszek jest niezwykle cierpliwym człowiekiem z... Oliwia Jakub - opinia (1) Świetna szkoła nauki jazdy. Polecam Pana Janusza Piotrowskiego jako... Jakub Marta - opinia (1) Jak najbardziej polecam! Wybierałam szkołę jazdy dość długo, kierując się... Marta Paulina Machlik - opinia (1) Serdecznie polecam każdemu kto ma przed sobą kursy prawa jazdy. Obsługa w... Paulina Machlik Michał - opinia (1) Super przygotowanie pod egzamin. Zdany za pierwszym razem. Jazda z panem... Michał K - opinia (1) Ciekawe zajęcia, miła, swobodna atmosfera, świetna organizacja i indywidualne... K Marga - opinia (1) Najlepsze przedszkole w Gdańsku prowadzone z wielkim sercem :) Dużo się dzieje! Marga Monika - opinia (1) Serdecznie polecam Instruktorkę Panią Klaudię Bardzo pozytywna energiczna... Monika Natalia Bałajewicz - opinia (1) Pragnę podziękować p. Zbyszkowi za profesjonalne przygotowanie do egzaminu.... Natalia Bałajewicz Zuzka - opinia (1) Polecam, oba egzaminy zdane za 1., a Pan Tomek - rewelacja, lepszego... Zuzka Jan Ślusarczyk - opinia (1) Kilka dni temu zdałem prawo jazdy,bezbłędnie za pierwszym razem. Jest to... Jan Ślusarczyk Kama - opinia (1) Bardzo Polecam ! Szczególnie zajęcia z Panem Michałem Cieplińskim - to super... Kama Jan Hallman - opinia (1) Super egzaminator każdemu takiego życzę Jan Hallman Ewelina - opinia (1) Bardzo dobra atmosfera i pomocni instruktorzy. Jeździłam z Panem Arturem od... Ewelina