Ania - opinia (1) Moim instruktorem był Janusz Piotrowski. Przygotował mnie do zdania praktyki... Ania Kuba - opinia (1) Jeżeli wystawiam taką opinię, to chyba nie muszę nic od Siebie dodawać, może... Kuba Milosz Piotrowicz, MD. - opinia (1) Szczerze Polecam Pania Asie- spokojna, cierpliwa I rzeczowa, kurs odbywal sie... Milosz Piotrowicz, MD.
kat. C i C+E - opinia (1) Ktoś kto trafi do tej szkółki z pewnością nie pożałuje. Do egzaminów dzięki... kat. C i C+E Tatiana - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, polecam instruktora Łukasza , bardzo... Tatiana Krzysiek - opinia (1) Szkoła jazdy na wysokim poziomie. Szkolenie przeprowadzone sprawnie i... Krzysiek Nk - opinia (1) Super! Szkoła jest świetnie prowadzona. Uczniowie zadowoleni, a to... Nk A.D. - opinia (1) Do szkoły uczęszczała dwójka moich dzieci . Córka została zarażona pasją... A.D. Paweł Cyrocki - opinia (1) Dobrze spędzony czas na jazdach z Panem Arturem. Genialny instruktor prawa... Paweł Cyrocki M. - opinia (1) Przedszkole z wielkim sercem dla dzieci. A to jest najważniejsze! M. Maciej - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem, od początku rozpoczęcia kursu do samego końca... Maciej Sylwia - opinia (1) Lektorzy bardzo zaangażowani i profesjonalni, ogromny plus za indywidualne... Sylwia AMW - opinia (1) Jesteśmy mega zadowoleni z kursu w el-prawko, świetnie prowadzone wykłady i... AMW Daria - opinia (1) Wykupiłam w tej szkole tylko jazdy dodatkowe,więc o kursie nie mogę się... Daria Mama - opinia (1) Dużo ciekawych zajęć, własne podwórko z placem zabaw. Panie zaangażowane w... Mama Oskar - opinia (1) Jeździłem z Panem Arturem, bardzo miły i sympatyczny instruktor, który zawsze... Oskar Monika - opinia (1) To,że idę na kurs prawa jazdy o 20 lat za późno, przekonałam się dość szybko... Monika Barbara - opinia (1) Egzamin zaliczony za pierwszym razem. Kurs miło, rzeczowo, na wysokim... Barbara D - opinia (1) Pomijając chaos w zakresie informowania o odwołanych zajęciach trochę... D Kris - opinia (1) Jedno z tych miejsc, za którymi się tęskni po skończeniu nauczania.... Kris