Wojtek - opinia (1) Właściciel firmy to bardzo pomocny człowiek, widać, że zależy mu na jak... Wojtek Ola K. - opinia (1) Szybki i bezproblemowy kontakt z biurem, możliwość przerobienia teorii w... Ola K. Ernest - opinia (1) Pani Ania wspaniały wykładowca akademicki . Wyjaśnia każde zagadnienie... Ernest
Karina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, że zdecydowałyśmy o nauce w tej szkole językowej.... Karina Mama - opinia (1) Zero przygotowania pedagogicznego, Kadra słaba, zasady jak w wojsku. Brak... Mama Gdańszczanin - opinia (1) Polecam bardzo serdecznie, warto! Gdańszczanin Basia - opinia (1) Wysoki poziom językowy i miła atmosfera! Basia Majkel Jarosz - opinia (1) Moja przygoda z Akademią Prawa Jazdy zaczęła się nie fajnie , gdyż zostałem... Majkel Jarosz Justyna - opinia (1) Zdałam po prawie 10 latach przerwy dzięki p. Jackowi Chrabąszczewskiemu. Jest... Justyna JS - opinia (1) Super szkoła. Przyjazna atmosfera, świetna obsługa. Dbają o klienta. JS Patrycja - opinia (1) Jeździłam z Panem Arturem, super dużo wiedzy jak i bardzo dobre podejście do... Patrycja Patrycja - opinia (1) Jeździłam z Panem Adamem i Grzegorzem, którzy fantastycznie uczą. Mają bardzo... Patrycja Ewelina - opinia (1) Szczerze polecam uczelnię. Ja studiuję pielęgniarstwo. Wybrałam się tutaj ze... Ewelina Adrian - opinia (2) Bardzo dobra szkoła jazdy. Polecam!!! Adrian Kacper - opinia (2) Polecam OSK Efekt, a w szczególności Pana Damiana. Wyrozumiałość oraz pełne... Kacper Wiktoria M - opinia (2) Przede wszystkim świetny instruktor! Przygotowanie nie tylko pod egzamin, ale... Wiktoria M Anna - opinia (1) Kurs na kategorię B z Akademią Prawa Jazdy to była czysta przyjemność!... Anna Natalia - opinia (1) serdecznie polecam! Instruktor Dariusz Chabrowski idealnie przygotował mnie... Natalia Karolina - opinia (1) Miejsce fantastyczne! To drugi żłobek Córki, więc porównując dwie placówki... Karolina Tomek - opinia (1) Polecam szkołę jazdy. Kurs z instruktorem Łukaszem przebiegł szybko i... Tomek