Jakub - opinia (1) Bardzo gorąco i serdecznie polecam naukę w akademii, a w szczególności Pana... Jakub Natalia - opinia (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście, instruktorzy cierpliwi, tłumaczą bez krzyku... Natalia Wiktoria - opinia (1) Pan Marek instruktor jest świetnym nauczycielem. Jazdy były przyjemne,... Wiktoria
Magda - opinia (1) Serdecznie polecam każdemu kto ma przed sobą kurs i egzamin :) Obsługa w... Magda Liwia - opinia (1) Córka chodzi od miesiaca bo przeprowadzalismy sie i musiala zmienic... Liwia Milena - opinia (1) Mialam pełno obaw czy corka zaklimatyzuje sie w miejscu wktorym inne dzieci... Milena M. - opinia (2) Najlepsze na świecie przedszkole:) M. Andrzej - opinia (1) Do Szkoły trafiłem trochę przypadkowo. Głównie zadecydowala bliskość i... Andrzej Magda - opinia (1) Studiuje pielęgniarstwo, polecam bardzo. Dużo specjalistów naprawdę mamy... Magda Hania - opinia (1) Kurs teoretyczny przebiegł satysfakcjonująco, szczególnie zajęcia z... Hania mama dziecka - opinia (2) Przedszkole ma jeden bardzo poważny problem-dziecko obecnie chodzi rok do... mama dziecka Robert N - opinia (1) Polecam instruktora Pana Macieja G. Bardzo dobre przygotowanie do bezpiecznej... Robert N Asia Z - opinia (1) Polecam z całego serca szkołę jazdy GDPrawko. Teoria w 2 weekendy, bardzo... Asia Z Jakub Sobczuk - opinia (1) Serdecznie polecam pana Tomasza Kantorowskiego jako instruktora bardzo dobrze... Jakub Sobczuk Piotrek Jank - opinia (1) Szkołę mogę polecić w 100%! Super atmosfera, a jazdy z Panem Piotrem to... Piotrek Jank Szymon - opinia (1) Serdecznie polecam Rondobis w Wejherowie. Świetna szkółka i super instruktor.... Szymon Ania - opinia (1) Wspaniałe przedszkole z cudownymi paniami i świetną panią dyrektor! Mnóstwo... Ania Wojciech - opinia (1) Nie mam zastrzezeń do przedszkola, dziecko z wielką chęcią uczęszcza a to... Wojciech Kacper - opinia (1) Szkołę GDprawko wybrałem z kilku powodów, pozytywne opinie znajomych,... Kacper Katarzyna - opinia (1) Serdecznie polecam! Teoria krótko i na temat, wiedza przyswojona, i człowiek... Katarzyna