Edyta - opinia (1) szkoła na wysokim poziomie edukacji Edyta Edyta - opinia (1) polecam , edukacja na wysokim poziomie Edyta Dominika - opinia (1) Bardzo Dziekuje za przygotowanie mnie do egzaminu. Moj instruktor Jarek... Dominika
Zosia - opinia (1) Serdecznie polecam :)) Egzamin zdany za pierwszym razem Zosia Krzysztof - opinia (1) Fajne bezpieczne miejsce przedszkole spełniło nasze oczekiwania a synek... Krzysztof Mama Oliwki - opinia (1) Żłobek Grzechotka był moim drugim wyborem - ale za to świetnym. Córka bardzo... Mama Oliwki Katarzyna Kaczanowska - opinia (1) Wybór kursu masażu Lomi Lomi Nui u Karoliny Leguckiej był strzałem w... Katarzyna Kaczanowska Anna - opinia (1) Ta szkoła to tragedia. Zabrałam dziecko jakiś czas temu, zrobiło to też wielu... Anna Rodzic - opinia (2) Szkoła wyglądała zupełnie inaczej przed pandemią, były zajęcia pozalekcyjne... Rodzic Kamil - opinia (1) Bardzo dobre uwagi podczas jazdy egzamin zdany za pierwszym razem także... Kamil Angelika - opinia (1) Zaczynaliśmy od przedszkola, teraz córeczka chodzi do 5-tej klasy szkoły... Angelika Maciej - opinia (1) Jesteśmy mega zadowoleni: bardzo zaangażowani nauczyciele, bardzo dużo... Maciej Stella V - opinia (1) My son has attended BISG this school year and he is very happy. Although he... Stella V Piotr - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, małe grupy, indywidualne podejście nauczycieli do... Piotr Michael - opinia (1) Great school, my kids really love going to that school every day. Michael Agnieszka. S - opinia (2) Z całego serca polecam! Pan Stanisław to wspaniała osoba, bardzo cierpliwa i... Agnieszka. S Madzia - opinia (1) krzysztof chejmanowski najlepszy instruktor. zróbcie wszystko żeby na niego... Madzia Klaudia - opinia (1) Z całego serca polecam Centrum Szkolenia Kierowców Rondobis , a w... Klaudia Antonina - opinia (1) Bardzo polecam, miła atmosfera i super szkolenia. Egzamin wydaje się znacznie... Antonina Natalia - opinia (1) Świetna szkoła jazdy, polecam szczególnie pana Marka który przygotował mnie... Natalia