Zadowolony kursant - opinia (1) Polecam delte, serio fajnie wszystko można było ustalić jazdy, do tego bardzo... Zadowolony kursant Sabina - opinia (1) Szczerze polecam kurs w tej szkole. Na teorii były przedstawione... Sabina Maja Brzoskowska - opinia (1) Polecam tą szkółkę każdemu. Świetna atmosfera na lekcjach teoretycznych oraz... Maja Brzoskowska
Maria Wieczorek - opinia (1) Wystawiam najwyższą ocenę tej placówce obsługa i pomoc pań w biurze na... Maria Wieczorek Dominika - opinia (1) Bardzo polecam egzaminotra Pana Piotra Terlikowskiego. Bardzo wyrozumiały,... Dominika Dominika - opinia (1) Polecam każdemu Akademię Prawa Jazdy i instruktora Pana Marka Kłosa,... Dominika Sandra - opinia (1) Dzięki tej szkółce bardzo dobrze się przygotowałam do egzaminu, jestem bardzo... Sandra S. - opinia (1) Serdecznie polecam p. Ania złoty człowiek, instruktor Marcin odpowiedni... S. Ewa - opinia (1) Jeździłam z Arturem i bardzo polecam : ) Ewa Damian - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Mając doświadczenie z innego ośrodka szkolenia w... Damian Sokołowski - opinia (1) Polecam w 100% pełna profeska i super kontaktowi ludzie Sokołowski Klaudia - opinia (1) Bardzo polecam GDprawko oraz instruktora Artura. Wszystkie egzaminy zdałam za... Klaudia Gdynianka - opinia (1) Świetne miejsce przedszkole Nowe świetnie wyposażone Kadra bardzo przyjazna... Gdynianka Jarek - opinia (1) Bombowo i z wielkim sercem od dnia pierwszego przez wszystkie. Sam tam... Jarek Beata Pachulska - opinia (1) Z całego serca polecam Przedszkole i Żłobek Chatka Puchatka na Zaspie w... Beata Pachulska Justyna - opinia (1) Chwalę Chatkę Puchatka podwójnie - pierwszy uczęszczał syn, potem dołączyła... Justyna Magda - opinia (1) Z całego serca polecam ! Same pozytywne wspomnienia z kursu ! Dziękuje Pani... Magda Mama - opinia (1) Polecamy i zostaniemy jak dlugo sie da Mama Marta N - opinia (1) Bardzo chciałam podziękować Panu Jackowi Chrabąszczewskiemu bo dzięki niemu... Marta N Tomek - opinia (1) Świetna szkółka wszystkim polecam. Jazdy z P. Mateuszem to cudo i świetna... Tomek