Natalia - opinia (1) polecam! wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem. teoria prowadzona przez... Natalia Agnieszka - opinia (1) Z całego serca polecam tą szkołę nauki jazdy. Mają naprawdę duży wybór jeśli... Agnieszka Szymon - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy. Jako instruktora polecam Janusza... Szymon
Agnieszka W. - opinia (1) Polecam...! Najlepsze Centrum Szkolenia Kierowców jakie może być. Dziękuję... Agnieszka W. Marta Prochoń - opinia (2) W 100% polecam szkołę nauki jazdy a w szczególności instruktora Grzegorza... Marta Prochoń Ewelina - opinia (1) Bardzo fajnie się jeździło z Panem Arturem. Dzięki niemu zadałam nareszcie... Ewelina Milosz - opinia (1) Polecam Pana Jacka Chrabąszczewskiego, dobrze przygotował mnie do egzaminu.... Milosz Kasia - opinia (1) Polecić komuś naukę w tej Szkole to nic nie powiedzieć . Jest to miejsce... Kasia Klaudia - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście!! Dzięki Panu Pawłowi udalo mi się zdać... Klaudia Iwona - opinia (1) Naprawdę polecam super szkoła szczególnie Anię instruktorka na medal. Nawet... Iwona Zwykły Rodzic - opinia (1) Szkoła ma fajny klimat. Fajni nauczyciele. Przytulnie. Trochę za liczne... Zwykły Rodzic Seweryn Zadurski - opinia (1) Dzisiaj za pierwszym podejściem zdałem egzamin praktyczny w el-prawko. Bardzo... Seweryn Zadurski Julia - opinia (1) Wszystko super, duzo przydatnych informacji do egzaminu Julia Kursant - opinia (2) Polecam Pana Damiana, egzamin zdany za 1 razem. Kursant Aryan B. - opinia (1) Gorąco polecam naukę jazdy w szkole go!auto - teoria z panem Wojtkiem zostaje... Aryan B. Mama - opinia (1) Przede wszystkim przedszkole ma zajęcia na basenie. Syn bał się wody a teraz... Mama Asia - opinia (1) Z całego serca polecam osk mini !!! Przyszłam do tej szkółki z polecenia... Asia Agata - opinia (2) Lekcje na bardzo wysokim poziomie nauczania. Lektorzy to świetni ludzie.... Agata Ola Gurzyńska - opinia (2) Great Opportunity to use language with native speakers! Ola Gurzyńska Marcin - opinia (1) Świetne podejście! Wykłady poprowadzone w ciekawy i merytoryczny sposób,... Marcin