Ania - opinia (1) Najcudowniejsze miejsce dla dzieci pod słońcem. Ania J - opinia (1) Bardzo polecam Panią instruktorkę Małgorzatę, bardzo przyjemne jazdy i... J Borko - opinia (1) Super przedszkole. Dzieci idą i wracają szczęśliwe. Borko
Mati - opinia (1) Polecam tą szkołę, instruktorów pana Krzysztofa, Piotra K. oraz Piotra B.... Mati Rodzic - opinia (1) Bardzo fajne przedszkole, panie nauczycielki stworzone do opieki i nauki... Rodzic Daddy - opinia (1) Ogólnie nie jest źle. Ale trochę PRL czuć. Przecież to przedszkole i ludzie... Daddy Mum - opinia (1) Polecam w 100%. Cudowne Panie, dzieci super zaopiekowane. Mum Iga - opinia (1) Z całego serca polecam tę szkołę, konkretny kurs teoretyczny i jazdy w miłej... Iga Hanna - opinia (1) Świetna lokalizacja, blisko zieleni ładny nowoczesny budynek i super... Hanna Julia - opinia (1) super szkółka! gorąco polecam przyszłym kierowcom! Pan Michał- właściciel ma... Julia Ania Czarnecka - opinia (1) Polecam z całego serca! Zdane za pierwszym razem Szczególnie dziękuję... Ania Czarnecka Hanna Łobodzińska - opinia (1) Zarekomendowano mi najlepszego instruktora P. Artura z GD Prawko. Już podczas... Hanna Łobodzińska Lucyna Bagdziun - opinia (1) Polecam tą szkołę oraz instruktora p. Krzysztofa Grądalskiego, gdyż ze... Lucyna Bagdziun Karolina - opinia (1) Chciałam bardzo podziękować za cały kurs teoretyczny, jazdy ( zawsze udało... Karolina Kursantka Agata - opinia (1) Świetna szkoła! Szczególne podziękowania dla pana Grzegorza K- pełen... Kursantka Agata Izaaa - opinia (1) Witam. Dzisiaj miałam egzamin na godzinę 13, zakończył się wynikiem... Izaaa mama Piotrka - opinia (1) Żyrafa jest wspaniałym miejscem, tworzonym przez ludzi z pasją i znajomością... mama Piotrka Andrzej - opinia (1) Najlepsza szkółka w Trójmieście! Profesjonalna kadra instruktorska ze... Andrzej Magdalena - opinia (1) Profesionalna szkoła. Szybki kurs weekendowy, teoria przekazana w jak... Magdalena Adam T. - opinia (1) Serdecznie polecam jazdy z Panem Wojciechem Szyszkowskim! Doskonałe... Adam T.