Slav - opinia (1) Spokój prowadzenia zajęć, indywidualne podejście do każdego dziecka i... Slav Grzegorz Ł - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy, naprawdę polecam wszystkim, którzy się obawiają... Grzegorz Ł Magda B. - opinia (1) Przedszkole świetne, super kadra, prężnie działająca Pani dyrektor i bardzo... Magda B.
Beata - opinia (1) Polecam instruktora Pana Wojciecha Szyszkowskiego. Genialny instruktor,... Beata Beata - opinia (1) Bardzo dziękuję Panu Janowi Hallmannowi! Bardzo miły i wyrozumiały... Beata Filip P - opinia (1) Jestem bardzo usatysfakcjonowany, pracownicy bardzo mili, a dziecko zawsze... Filip P Anna Markowska - opinia (1) Po wyjeżdzonym kursie 30h i dodatkowych jazdach przed egzaminami u Marka... Anna Markowska Monika - opinia (1) Przedszkole prezentuje najwyższą jakość usług. 3 panie na grupę- wszystkie... Monika Jan - opinia (1) Ok. Polecam przedszkole, dobre wyposażenie , dodatkowe zajecia, profesjonalna... Jan Karolina - opinia (1) Wiele dodatkowych zajęć. Dziecko jest bardzo szczęśliwe gdy wraca z przedszkola Karolina Klaudia Zubrzycka - opinia (1) Dawno nie spotkałam się z tak ciepłym, radosnym, przyjaznym, ze wspaniałym... Klaudia Zubrzycka Adam - opinia (1) Wspaniałe miejsce, super miejsce dla dzieci mogą tam się dobrze rozwijać etc. Adam Agata - opinia (1) Pełen profesjonalizm, bardzo polecam Agata Maciej - opinia (1) Wspaniałe przedszkole, super podejście zabawy i nauki. Serdecznie polecam... Maciej Rodzice - opinia (1) Razem z żona uważamy, że przedszkole do którego chodzi nas syn jest jednym z... Rodzice Agnieszka - opinia (1) Super przedszkole, wspaniałe Panie i program nauczania Agnieszka Andzia - opinia (1) Super ! Super ! Super ! Polecam z calego serduszka Andzia Grzegorz - opinia (1) Serdecznie pozdrawiam i polecam Pana Dariusza od jazd, idealnie przygotowuje... Grzegorz Grzegorz - opinia (1) W czwartek miałem podejść do egzaminu państwowego na prawo jazdy, niestety... Grzegorz Paweł - opinia (1) Gorąco polecam ten ośrodek. Rzetelna nauka teorii oraz praktyki poskutkowały... Paweł