Agata R. - opinia (1) Polecam instruktora Pana Wojciecha Szyszkowskiego. Instruktor z bardzo dobrym... Agata R. Patrycja - opinia (1) Uwielbiam zajęcia prowadzone w tej szkole. Zupełnie inaczej niż w podstawówce... Patrycja Ttt - opinia (1) Wszyscy instruktorzy podchodzą do swojej pracy w bardzo dobry sposób. Są w... Ttt
Ania - opinia (1) wszystko super, poza brakiem kadry (ale to chyba wszędzie), w związku z tym... Ania MamaZosi - opinia (1) Znakomite przedszkole, super panie, dużo zajęć dodatkowych, polecam MamaZosi Kinga Frymark - opinia (1) Najlepszy ośrodek w Gdyni! Lepiej trafić nie mogłam. Wszyscy instruktorzy z... Kinga Frymark Julia K - opinia (2) Bardzo polecam mojego instruktora pana Grzegorza K Julia K Łukasz. K - opinia (1) Dzięki swietnemu podejściu do nauki jazdy Pani Żanety, jej wielkiemu... Łukasz. K Aleksandra M. - opinia (1) Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Polecam instruktora Pana Tomasza... Aleksandra M. Bożena - opinia (1) Moja córka chodzi do tego przedszkola lecz moja opinia jest niezbyt... Bożena KatWie - opinia (1) Szczerze polecam Naukę Jazdy Zbyszek. Kurs podstawowy odbyłam z Panem... KatWie alicja rogowska - opinia (1) Wspaniałe przedszkole. Dzieci zaopiekowane, zadbane. Można powiedzieć... alicja rogowska Maja - opinia (1) Trafiłam na najlepszego instruktora, egzamin zdany za pierwszym razem.... Maja Jolka - opinia (1) Mega placówka. kadra cudna, ja jestem serio pod wrazeniem, dwie córki tu... Jolka Sandra - opinia (1) swietne przedszkole, panie super, widac ze mega serducho do dzieci. Lubią... Sandra Tata Bruna i Niny - opinia (1) Najlepszą recenzją przedszkola Montessori 1 jest zadowolenie dzieci i chęć z... Tata Bruna i Niny Julia - opinia (1) Polecam Czuje się tam dobrze, z pomocą kadry pięknie rozwija zdobyte w domu... Julia Szczepanska-Chabas - opinia (1) Bardzo przyjazne ..przedszkole.. Szczepanska-Chabas Joanna - opinia (2) Przedszkole spełnia wszelkie oczekiwania pod względem opieki oraz zajęć... Joanna Natalia - opinia (2) Z największą przyjemnością chcę publicznie wygłosić, że to przedszkole... Natalia