Mateusz - opinia (1) Świetna szkola jazdy. Polecam jak najbardziej Mateusz Agnieszka - opinia (1) Polecam, opieka na najwyższym poziomie, super nauczyciele i pozostali... Agnieszka Nadzieja - opinia (1) Kameralne przedszkole, zlokalizowane bardzo blisko plaży. Cudowna kadra,... Nadzieja
Marzenka - opinia (1) Super przedszkole.Miłe Panie ,super podejście do dzieci Marzenka Malwina - opinia (1) Cudowna opieka.Dziecko z uśmiechem wchodzi i wychodzi. Malwina Antoni - opinia (1) Super przygotowanie i podejście do kursanta. Najlepsza szkółka w Gdyni Antoni Violciak - opinia (2) U nas drugie dziecko juz kończyć będzie to przedszkole, polecam wspaniała... Violciak Aneciak - opinia (2) To był najlepszy wybór. Córeczka mega zadowolona, bardzo lubi przedszkole a... Aneciak kusantka OSK Delta - opinia (1) Bardzo dobra organizacja - dogodne terminy i super możliwość dogadania (nawet... kusantka OSK Delta Mama przedszkolaka - opinia (1) 6/6 świetne podejście pedagogów i rewelacyjne zajęcia dla Dzieci. Nowoczesna... Mama przedszkolaka Rodzice - opinia (1) Moim zdaniem profesjonalne przedszkole, fajne zajęcia dla dzieci, bardzo... Rodzice Olha - opinia (1) Bardzo mi się podoba przeszkolą. Mój syn zadowolony. Jemu wszystko pasuje.... Olha Brygida - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy jak dla mnie Brygida Daria - opinia (1) Czytałam opinie i wybrałam tak dla córki tą szkołę. Przekonało mnie też to że... Daria Michał - opinia (1) Zdane za pierwszym razem. Pan Tomek rzuca na kursanta na głęboką wodę, ale... Michał KM - opinia (1) Polecam przedszkole na ulicy Damroki! Bardzo miłe panie, dobre jedziecie i... KM Michalina - opinia (1) Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. Bardzo polecam Pana Waldka... Michalina Kursantka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze nauki w ProfiLingua, bardzo miła obsługa oraz... Kursantka Mirek - opinia (1) Super szkoła. Potrafią uczyć jeździć. Robiłem u nich kat B i C. Kursy na... Mirek Karolina - opinia (2) Z całego serducha polecam tą szkołę przemiła obsługa wspaniali ludzie.... Karolina