Karolina - opinia (2) Z całego serducha polecam tą szkołę przemiła obsługa wspaniali ludzie.... Karolina Kamila - opinia (2) Super, polecam szczególnie Pana Piotra. Jazda przebiegała bezstresowo.... Kamila Aleksander - opinia (1) Szkoła udostępnia e-learning, co jest bardzo wygodne dla osób, które nie mają... Aleksander
MT - opinia (1) Miejsce jak najbardziej godne polecenia. Panie w żłobku to prawdziwe anioły,... MT M - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole, kochani nauczyciele pracujący z zaangażowaniem. M Janina - opinia (1) Szczerze polecam to przedszkole! Troskliwa, kompetentna kadra. Wspaniała... Janina Julia - opinia (1) W OSK Herkules wykupiłam wyłącznie dodatkowe jazdy przed moim czwartym... Julia Dominik - opinia (1) Bardzo Bardzo polecam z całego serca OSK Speed. Według mnie, najlepszy... Dominik Norbert - opinia (1) Trafiliśmy do Lalala z innego przedszkola po nieudanej adaptacji naszego... Norbert Wiktoria - opinia (1) Polecam ośrodek Delta, a w szczególności instruktora Rafała który ma bardzo... Wiktoria Rodzice - opinia (1) Wspaniałe miejsce super zdjęcia polecam Rodzice Aga - opinia (1) Polecam szkołę i jazdy z Arturem-złoty instruktor :) bardzo duża wiedza,... Aga Piotr - opinia (1) Świetna szkoła językowa z indywidualnym podejściem do każdego kursanta.... Piotr Magda - opinia (1) Miejsce wyjątkowe z wielu powodów: fantastyczna kadra, bardzo ciepła,... Magda Ola - opinia (1) Szkolenie poprowadzone fachowo najlepsze w którym uczestniczylam Ola Marcin - opinia (1) Bardzo dobre podejście do wychowania i edukacji najmłodszych Marcin Ala - opinia (1) Zaangażowany zespół, otwarty na dialog z rodzicami i nowe wyzwania, jeżeli... Ala Katsiaryna - opinia (1) Wspaniałe przedszkole z ciepłym podejściem do dziecka. Świetna atmosfera,... Katsiaryna Paulina - opinia (1) Wspaniałe miejsce z indywidualnym podejściem do malucha. Kadra poświęca dużo... Paulina Karolina - opinia (1) Mój synek tak dobrze się czuje w przedszkolu , że czasem jak go odbieram mówi... Karolina