Olimpia - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię, w szczególności Pana Wojciecha Szyszkowskiego.... Olimpia Andrzej - opinia (1) Super przedszkole, polecam serdecznie. Andrzej Wiktoria - opinia (1) Super atmosfera, zajęcia dodatkowe, Panie i ogólna opieka nad dzieckiem Wiktoria
Tomasz Łapko - opinia (1) Bez problemu mogę polecić te szkółkę, profesjonalne ale i serdeczne podejście... Tomasz Łapko Natalia - opinia (1) Polecam OSK a szczególnie instruktora pana Grzegorza!!! Egzaminy zdane bez... Natalia Magda - opinia (1) Wspaniałe miejsce, synek odnalazł się w nim bardzo szybko, a codziennie są... Magda Margola - opinia (1) Monessori oddział Wielki Kack. Wnuczka (5l.) uczęszcza tu od roku. Miejsce... Margola Zosia - opinia (1) Wspaniałe przedszkole z genialną kadrą i ciekawymi zajęciami. Szczególnie... Zosia Ilona - opinia (1) Najlepsza szkółka na świecie. Wszyscy instruktorzy bardzo cierpliwi,... Ilona Szymon Hofman - opinia (1) Oba egzaminy zdane za pierwszym podejściem. Dziękuję osk Delta i polecam... Szymon Hofman Adam - opinia (1) Opiekuńcze, troskliwie i bardzo zaangażowane nauczycielki. Panie wkładają... Adam Becia - opinia (1) To znakomite przedszkole, kadra super super podejście do dzieci, znakomite... Becia Adrian - opinia (1) Oboje moich dzieci uczęszcza do tego przedszkola i codziennie wychodzą... Adrian Angelika Mikołajczyk - opinia (1) Niesamowita atmosfera i niezastąpieni pracownicy. Angelika Mikołajczyk Maja, mama dwójki dzieci - opinia (1) Wspaniałe przedszkole stosujące w pracy z dziećmi metodę Montessori dzięki... Maja, mama dwójki dzieci kursantka - opinia (1) Razem z kolegą wybraliśmy te szkółkę ze względu na dobrą cenę i szybka... kursantka Wysuszony 3 - opinia (1) To był największy błąd mojego życia. Pani R. W bardzo nie miły i agresywny... Wysuszony 3 Kaja - opinia (1) Cudowne miejsce, z cudownymi Paniami. Nie miałam żadnych obaw zostawiając tam... Kaja Gość z Wejherowa ;) - opinia (2) Serdecznie polecam instruktora Macieja G. Człowiek, który nie tylko potrafi... Gość z Wejherowa ;) Slav - opinia (1) Spokój prowadzenia zajęć, indywidualne podejście do każdego dziecka i... Slav