Jest ok! (1) Szkoła znajduje się w świetnym położeniu. Zajęcia odbywają się w małych... katarzyna weteranka - opinia (1) W poniedzialek rozpocznie sie rejestracja w internetowym systemie do szkol... weteranka POLECAM! (1) Mimo upływu czasu zawsze niezwykle miło bede wspominać Pana Janusza. To ktos... Monika
SUPER!!! (1) Byliśmy ze znajomymi dopiero na drugich zajęciach, ale jest rewelacyjnie. 6... Justyna Moja Szkoła (1) Nie tylko nauczyciele czy dyrekcja świadcza o poziomie szkoły ale przede... Absolwent Mery - opinia (1) Bardzo fajna szkola ;] Mery . (1) . . Dorota - opinia (1) koncze 3 rok nauki w tej szkole i naprawde milo bede wspominac te lata:)... Dorota POLECAM (1) Super szkoła. Jeżeli sie zapiszecie wybierzcie instruktora pana Sławka nie... dziabąg wybieram sie tam:) (1) po dniach otwartych szkole oceniam na: rewelacyjny:) D. moja dykta sklad! (1) mega lans! zonk H3M ja tez za pierwszym razem;] (1) Super!! jak ktos sie uczyc u NAJLEPSZEGO INSTRUKTORA w 3miescie to sie... magda m. to nie takie trudne! (1) Podziękowania specjalne dla Bartka i Szymona. Kurs + 10 godzin wykupionych... ania m. pytanie (2) Witam! Chciałabym się zapytać, czy można składać dokumenty na uczelnię od... Aneta piszcie o transporcie i spedycji (1) Zastanawiam sie nad podjeciem studiów na w/w kierunku. Napiszcie jak jest.... Kasia Tak, tak, tak i jeszcze raz TAK! :) (1) Po wielu nieudanych próbach trafiłam do "Autostady" poprzez przyjaciółkę.... Ala wysoki poziomna prawie i administracji??? (1) Jakas pomylka - na WSMSGiP uczy czesc wykladowcow z prawa z Uniwerku -... prawniczka WSMS Grzegorz - opinia (1) Uczyłem sie tam i za 1 razem zdałem ;] Grzegorz M.Orlińska - opinia (1) dziecko bardzo chętnie chodzi do przedszkola, dużo się uczy. Bardzo dużo... M.Orlińska :) (1) bylam na dniach otwartych i jestem zachwycona:) ile w zeszlym roku wyniusl... :)M...