Ja - opinia (1) bardzo fajna szkoła:) Ja PERFEKCJA :) :) :)ELKA SCHOOL (1) WITAM ! Polecam wszystkim szkołe ELKA SCHOOL! Dzięki fantastycznym... KRZYSIEK POLECAM YES! (1) Jestem uczestniczką kursu angielskiego i jestem bardzo zadowolona z zajęć.... Bogusia
Jeszcze jedno pytanie (2) Ile mniej wiecej trwaja zajecia na studiach dziennych?Tzn chodzi mi o liczbe... Maturzysta ja polecę wszystkim (1) Jeżeli chodzi o wykłady z teorii to sympatycznie ,ale wiadomo ,że najlepiej... JKD Niestety, zmarnowane pieniądze (2) Wybierając tą szkołę sugerowałem się również opiniami, które znaleźć można... Zawiedziony Kurs stylizacji paznokcia (1) Kurs godne polecenia dla wszystkich ktorzy pragna rozpoczac prace w zawodzie... Ewelina Moje odczucia na temat Metody Suzuki (1) Metoda nauczania gry na skrzypcach i rytmiki na b. wysokim poziomie, godna... Tomek-jeden z rodziców gdzie strona internetowa?? (2) kazda dobra szkola posiada wlasna strone internetowa a dlaczaego tu brak?? samanta aktualna kursantka (2) Chodzę obecnie na kurs tańca towarzyskiego do Pana Marka. Jeśli ktoś uważa,... Agnieszka kaj - opinia (1) generalnie najlepsze lata swojego życia przeżyłem w tym gimnazjum . Kadra... kaj jaca - opinia (1) bardzo polecam, na prawde P. Marian wie jak uczyc, wasnie wrocilem z... jaca ARTUSEK???? = REWELKAAAA!! :) (1) Aż niewiem co napisać bo wszystko jest poniżej ale... w skrócie to pełen... Jowitka VLO Gdańsk (1) Wreszcie szkoła, z której jestem dumny :) To mój pierwszy rok w piątce. W... Azrael Heh, szkoła... (1) Ukończyłem szkołę w 2006 roku. Jeśli o poziom nauczania chodzi - jeśli ktoś... Azrael polecam!! (1) Profesjonalne podejście pod względem wykładów a także jazd!!!!Widać, żę... ddd:))) Bardzo fajna szkoła (1) Jestem już w szóstej klasie tej szkoły i bardzo ją lubię. Nauczyciele są... Pozytywnie najlepszy OSK !! (1) swietny instruktor, zero stresu, zero zdenerwowania, wszystko na spokojnie... Kamil Richert Podziękowania (1) "OSKAR" to najlepszy ośrodek szkolenia dla przyszłych kierowców. Na... Kasia K. Zdałam ! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ELKA SCHOOL. Wykłady z p. Wojtkiem to... dorota