Nic dodać nic ująć! (2) Gal Anonim bardzo dobra szkola nauki jazdy (1) przyszlym kierowcom goraco polecam te szkole:mila atmosfera podczas wykladów... Michał Super szkoła !! (1) Szkoła godna polecenia, cały kurs przebiegał w tak miłej atmosferze, że... inż. Ania
B. dobra szkoła (1) Naprawde polecam Andrzej Instruktorzy (1) Przede wszystkim ta szkola moze poszczycic sie najlepszymi instruktorami w... Ewa uczeń - opinia (1) szkoła jest zadbana ale z nielicznymi wadami. uczeń :) (1) Serdecznie POLECAM :) nicolcia tatuś (1) Kobieto naucz się poprawnej pisowni. Merytorycznie Pani wypowiedź budzi... Tata szczęśliwego dziecka No rewelacja to to NIE JEST (2) Trudno sie umówić na jazdy. Strasznie dugo sie czeka. Czy nie da sie czegoś... kursant POLECAM (1) Szczegolne podziekowania dla Pana Krzysia-Czlowiek kulturalny,madry i... MONIA Bardzo polecam! (1) Przyjazna atmosfera, wspaniały klimat, miła obsługa i przede wszystkimi... hanienna really_good_friend :D - opinia (1) Spodobało mi się to słowo "rewelacyjny" :) słowa, które lepiej opisywałoby... really_good_friend :D Opinia :). (1) Uważam, ze studio tańca "The Salsa Kings" jest studiem na wysokim poziomie i... Paulinka. Moje jedynie dodać : (1) Mili instruktorzy :) Natalia reich - opinia (1) świetna szkoła tańca- wiele można się nauczyć ;] reich polecam!! (1) świetna szkoła tanca!! naprawde polecam!! Zywy Kasiunia - opinia (1) uważam że studio the salsa kings jest bardzo dobre. posiada dobrych trenerów... Kasiunia :) (1) uwazam ze The salsa Kings Studio to bardzo profesjonalna szkola tanca...sama... Migotka:) GORĄCO POLECAM!!! (1) 3 RAZY Z DAWAŁAM EGZAMIN JEŻDŻĄC Z INNYMI INSTRUKTORAMI AŻ ZNALAZŁAM NUMER... MAGDA goraco polecam (1) świetna zabawa podczas nauki :) milo spedzony czas :) jestem zachwycona :)... Karolina