Polecam wszystkim:) (1) Po kilkuletniej przerwie, wziąłem 5 godzin jazdy w Oliwce i zdałem egzamin:)... Arek 100% Profesjonalizm (1) OSK-OSKAR to na prawde profesjonalny osrodek szkolenia kierowcow. Kurs... Maciek Zajecia dla dzieci (1) Zapraszamy na zajęcia edukacyjne wszytskie zainteresowane dzieci... Świat dziecka
ojoj wkońcu zdałem i juz nie dlugo bede pomykal:) :) (1) Dziekuje bardzo instruktorowi Michasiowi za rzetelna i profesjonalna nauke... Łukasz GORACO POLECAM (1) SUPER ATMOSFERA, FAJNY WYKŁADOWCA ORAZ INSTRUKTORZY ORAZ PRZEUROCZA I... MARTUŚ Szkolenie z udzielania Iszej pomocy przedmedycznej (1) Kurs zorganizowano w siedzibie firmy Rolls-Royce Marine Poland dla 2 grup... Lucyna Moczulska Mietek jesteś wielki!!! (1) "To była przyjemnosć Panią egzaminować."- takie to słowa usłyszałam po 45... Agnieszka rewelka (1) swietna szkoła, insruktorzy tez swietni, wprawdzie chodze od niedawna, ale... suzzie Polecam wszystkim! (1) Zdałam za pierwszym razem:) Jazdy u Pana Krzysztofa to prawdziwa... Hansi Polecam (1) Panie Wojtku dziękuję za Pana spokój, cierpliwość i serdecznie. Wiem, że nie... kaja przerwany kurs (1) Opinia moja o ośrodku jest bardzo dobra! Myślę ze jakość w największym... uwe Polecam z czystym sumieniem (1) Jestem już na trzecim roku i nigdy nie żałowałam decyzji o studiowaniu w... atomówka dla chcącego (1) Dla chcącego nic trudnego! jestem absolwentką tej szkoły i jestem... seba POLECAM (1) do szkoły tej uczęszczam od jakichś 3 miesięcy i mogę ją jedynie gorąco... Monika Rewelacja!:) (1) Szczerze polecam!!!! nawet nie bedę sie przyznawać ile razy zdawałam... Aneta gorąco polecam (1) Polecam wszystkim, którzy zastanawiają się nad wyborem studia tańca!... Fijołek Bunia - opinia (1) Jestem zdania, że to jak prowadzona jest szkoła, zajęcia i to czy spełnia... Bunia PAN MARIAN GÓRĄ (1) Polecam szkołę jazdy Pana Mariana.To cierpliwy i miły instruktor który... Emilka ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Goraco polecam ELKA SCHOOL bo jest rewelacyjna.Bardzo mila atmosfera.Nauka... Julia Kupię książkę!!!!! (1) Dotyczącą medii w procesie wychowania,nauczania lub o podobnej tematyce. mycha.45