Super! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem!!! Chciałabym wszystkim serdecznie polecić... Dorota najlepsza szkoła pod słońcem (1) Po raz pierwszy od kiedy chodzę do szkoły a będzie to już przeszło 10 lat... tysia Lcencjat_7/2006 (1) Witam:) Ukończyłam szkołę w 7/06. Zawsze moim marzeniem było studiować... Madlen
suuuuuuper!!!!!!!! (2) Są naprawdę rewelacyjni pod każdym względem. Niespotykany profesjonalizm... Dzidzia borys - opinia (1) Uczelni bardzo dobra borys Dziekuje (1) Wielkie dzieki za swietne przygotwanie do egzaminu. Przydaly sie wszystkie... magda.o Podziękowania dla instruktora (1) Miałam przyjemność jeździć z Panem Januszem Opielą i zgadzam się z opinią... Kinga Przyjazne przedszkole (1) Przedszkole na ulicy Długiej to najlepsza placówka do jakiej mogło trafic... Katarzyna instruktor z powolaniem :-))) (2) Zdesperowana i zniechęcona kolejnymi nieudanymi próbami zdania egzaminu... Gosia KOLL - opinia (1) NAUCZYCIELKA ZE SWIETLICY JESDNA TAKA JEST TYLKO NA SWIECIE WREDNA KOLL Ocena po latach (1) Szkoda że szkoła nie posiada własnej strony internetowej. W dzisiejszych... Antal kika - opinia (1) Moje dziecko jest alergikiem i uczęszcza do tej placówki. Muszę przyznać... kika BARDZO DOBRE PRZEDSZKOLE (1) Rewelacyjne przedszkole,córeczka jest bardzo zadowolona, nie chce opuszczać... magda odp (2) W zwiazku z tym, że nigdzie nie ma informacji o nazwisku instruktora trudno... agnes Zdałam :D (1) Dzięki jednemu z instruktorów - nareszcie zdałam egzamin! Wykupiłam... H. djoaza - opinia (1) Jest ok djoaza WIELKI POZYTYW !!! (1) Zanim zaczęłam mój kurs, długo zastanawiałam się jaki wybrać ośrodek,... Emila Polecam każdemu przyszłemu motocykliście!! (1) Co tu dużo pisać, bez problemowo zdany egzamin mówi sam za siebie! Wysoki... Marcin Elke znasz, prawko zdasz!! :D (1) Zdalem za pierwszym razem !!!!! Moje szczescie nie zna granic :D Polecam... Michal Lorkiewicz Podziękowania (1) Dzięki troskliwej opiece p. Danusi nasze dziecko bardzo chętnie zaczęło... Mama 6 latka