Nawracajace infekcje intymne

Znacie jakiegoś świetnego ginekologa, ktory specjalizuje sie w nawracajacych infekcjach intymnych? Kogoś kto nie faszeruje antybiotykami tylko znajduje skuteczne rozwiązania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dr Skrzypiec Remigiusz robi najpierw wymaz zanim poleci coś na infekcje, czy jest skuteczny w leczeniu nie wiem, wymazy miałam czyste. W internecie są różne opinie, gdzie po ich przeczytaniu bałam się iść na wizytę, niepotrzebnie. To najdelikatniejszy gin facet z którym miałam do czynienia, bardzo taktowny, do tego bardzo dociekliwy, pomocny.
Przyjmuje na NFZ na Żwirki i Wigury w Gdyni, kolejek brak do niego. Może przyjąć nawet tego samego dnia, byle zgłosić się z rana.

Mi pomógł dr. Łaban z Gdyni. To młody lekarz, ale z dużą wiedzą, miły i rzeczowy. Takze najpierw zrobil wymaz a nie dawal leki w ciemno jak większość, takze bardzo go polecam. Dzięki niemu mija już 5 miesiac bez infekcji, gdzie przedtem dopadaly mnie srednio co miesiac :o
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A to lekarz z prywatnym gabinetem? Leczenie antybiotykiem czy jakas inna alternatywa? :)

dr Marek Branicki, nie ma lepszego specjalisty :)

Napiszesz cos wiecej? :) jaka infekcja i jaki sposób leczenia. O Branickim slyszalam, ale jako mistrzu cc

polecam globulki propolisowe i dieta z dużą ilością wit C

Doktor Ewa Paszkiewicz, ul. Oliwkowa 35 w Gdańsku. Polecam serdecznie
Oraz
Doktor Inga Kowalik ordynator w Swissmed na WIleńskiej

Inne tematy z forum

Jakie skuteczne środki na erekcję (7 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...