Beata - opinia (1) Lubię przychodzić do salonu nefer. klimat, wystroj wnetrza i rozmowa z panią... Beata Zadowolona Ja - opinia (1) Pierwsza moja wizyta w tym salonie - na razie tylko na henne brwi - boskie!... Zadowolona Ja Usatysfakcjonowana - opinia (1) Wszystko bardzo pozytywne, atmosfera, klimat itp. Polecam panią Agnieszke... Usatysfakcjonowana
zadowolona klientka (1) Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalnie zajęto się moja problematyczną skórą... Anna Polecam Panią Paulinę (1) Depilacja, maseczki, i regulacja brwi na najwyższym poziomie. Korzystałam z... Joanna Boskie brwi (1) Chcesz mieć bosssskie brwi (hmm... i rzęsy)...? Mega cudowne - tylko u Pani... Zawsze Zadowolona Bolesny pedicure (2) Pani miła i sympatyczna tylko od nadmiaru mówienia mam poranione stopy przez... ja Wszystko super (1) W prawdzie chodze póki co tylko na brwi, ale jestem bardzo wybredna ;)... Monika Jak zawsze fantastycznie! (1) Byłam na wielu zabiegach w Salonie Kosmetycznym Nefer i z każdego jestem... Nit Zabieg prosty ale nieudany :) (2) Nie polecam. Bylem na regulacji luku brwiowego. Kosmetyczka nie miała w tym... Olivier POLECAM!:) (1) Nie rozumiem negatywnych komentarzy, może są od zazdrosnej konkurencji? ;)... Monika Super (1) Trafilam tu na spontanie. Mialam zniszczone wiosennymi porzadkami dlonie,... graszks nic ciekawego (1) praca na tandetnych kosmetykach , niedokładność , jednym słowem wielka... klientka rewelacyjna atmosfera i pelen profesjonalizm (1) Polecam ten gabinet szczegolnie osobom, ktore cenia sobie kameralną atmosferę... monika super gabinet (1) drogie Panie, drodzy Panowie!gabinet ten to jeden z najlepszym gabinetow na... zadowolona klientka polecam wszystkm (1) Od 18 lat jestem stala pacjentka. Dzieki fachowosci i kompetencji jaka... Stala Klientka Joanna zachwalam i polecam wszystkim (1) Jestem klientką tego zakładu już od wielu lat i jestem bardzo zadowolona z... Ela Radzę uważać... (1) Korzystałam kilkakrotnie z usług, na początku rzeczywiście pani (właścicielka... Mag bardzo dobra (1) jestem zawsze zadowolona z jakosci uslug,na kazde pytanie dostaje fachowa... Iza