Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ???

Witam,

Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ????

Jak sobie radzicie w stanach lękowych,nerwicowych????
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12

A miala Pani tez lęki. Ja choruje od prawie roku i nic nie pomaga . Tez jestem zainteresowana ta klinika. Prosze o odp . Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

883 722 025 zadzwon prosze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ???

Hej odezwij się mam parę pytań 883 722 025

Mogę do Pani kontakt?

Ja się zmagałam i zawsze będę podkreślać, że bez specjalistycznej pomocy wychodziłabym z tego dużo dłużej.

Muszę to sprawdzić! Dziękuję

mogłaby Pani powiedzieć jak z tego wyjsc

Samemu bardzo ciężko jest wyjść z depresji. Mi w tym pomógł specjalista z ketamineclinic oraz terapia ketaminą, bo nic innego nie działało. Trzeba szukać pomocy. Z depresją da się wygrać.

Witam.Niestety ja tez mam szum i pulsowanie z przewaga prawgo ucha.Bol za uchem mam napieciowy i promieniuje od skroni do karku.Bylam u 2 laryngologow mialam badania i rezonans uszy czyste.Moje cierpienie trwa codziennie od 11.09 .2021.Nic nie pomaga.Dodatkowo widze jakby mroczki a oczy mam zdrowe przebadane.Cierpie na kolatania serca ale serce zdrowe.I bol prawego zebra.Mnie nerwica zżera lek przed strata ukochanych dzieci wykańcza.Kazdy ich krzyk mnie boli ze cos im sie stanie a ja nie pomoge.

Cześć proszę o kontakt .

Kasiu czy mogłabyś się do mnie odezwać . Chciałabym porozmawiać

Musisz dobrać terapeutę który będzie pracował z tobą odpowiednio a potem walczyć z tym z czym się zmagasz , ale terapia jest bardzo wazna

Musisz dobrać terapeutę który będzie pracował z tobą odpowiednio a potem walczyć z tym z czym się zmagasz , ale terapia jest bardzo wazna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile masz lat Marto?

Biorę afobam doraźnie.

Mam to samo co za choroba drugi tydzień nie wychodzę z domu bo się nasilają zawroty głowy przeważnie na wieczór ciężko mi w piersiach mnie kłuje w głowie też ,biorę betaserc 8 mg 1 tabletkę trzy razy dziennie na razie biorę krótko i niema efectow jedynie brzuch mnie boli,jeszcze to ściskanie głowy jak obręcz.Wykonczyc się idzie mam jeszcze hydroksyzynę 10 mg ale w głowie jestem po niej zamulona ,jeszcze mam przepisany afobam chyba 0,25 jeszcze nie zamykam obawiam się że nadejdą z tej ulotki skutki uboczne ,a na deser i spanie biorę pół tabletki onirex 10 mg.Takze jest ciekawie do toalety niemożna czasem dojść.

Dość długo walczyłam z demonami w mojej głowie, a po lekach albo byłam nadmiernie wyciszona albo trzęsły mi się ręce. Potem zdecydowałam się spróbować dość nowatorskiej terapii w ketamine clinic i przyjmowałam dożylnie ketaminę plus odpowiednia dieta i rozmowy z psychoterapeutą. Wyszłam w końcu na prostą, to było warte wydania każdej złotówki.

Jak mam się z Tobą kontaktować?a bardzo bym chciała bo mam to samo

Mam to samo,a wychodzisz z domu? jak funkcjonujesz?

Może nie wiesz ale oprócz miłego spędzania popołudnia mozna się wspomagać też naturalnym składnikiem z olejków CBD. Sama zobacz tutaj - https://www.alba-hemp.com/

Inne tematy z forum

Wrażliwa skóra twarzy (55 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

Impotencja (17 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

Przedwczesny wytrysk (31 odpowiedzi)

Witam. Od zawsze miałem problem z przedwczesnym wytryskiem ale od jakiegoś czasu bardzo się to...