Netia to oszusci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Chcialam zamowic internet z netii
http://www.netia.pl/oferta-dom/internet/internet-bez-limitow.html?reseller=11001&s_cid=11001&gclid=CLfErcW4hK4CFU2GDgodWQkK3g

Maja dwie opcje internet+ telefon i jak widac na stronce sam internet.
Zadzwonil do mnie Pan z informacja ,ze takiego niemaja w ofercie ze musialbym od nich wziasc telefon stacjonarny ,wiec mowie ze niejestem zainteresowana .Ze interesuje mnie oferta samego internetu ze stronki...
A on do mnie ze jezeli niejestem zaintresowana to dziekuje za rozmowe...
Wiec mowie ze nieskonczylam z Panem rozmowy ,ze chce oferte ktora jest zamieszczona na stronce ,ze po co maja taka oferte ,skoro jej niema....Uslyszlam :Po to zeby PAni wziela telefon sytacjonarny ...no szlag mnie trafia....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Netia to oszusci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie tylko w neti tak mają...Kiedy wyprowadziłam się z domu rodzinnego założyłam sobie internet od pewnej firmy z pruszcza i kiedy po jakimś czasie się przeprowadziłam i chciałam założyć od internet od tej samej firmy tylko w innym miejscu usłyszałam,że muszę wykupić choćby podstawowy pakiet tv,bo oni po tym sygnale nadają internet. A na moje stwierdzenie,że wcześniej nie miałam ty tylko sam internet to stwierdzili,że na pewno coś kręcę,bo oni tak mają od zawsze i ,że mogą podłączyć jak jeszcze tv węzę...podziękowałam.

moja kuzynka zdecydowała sie na internet z Netii i ma tylko internet.

anika -bo maja sam intrenet,ale na modem usb ...
A ja chcialam skozystac z tej ofert ze stronki,ze spotem wi fi.
Na modem usb w tej chwili ma z playa ,wiec co bym sobie zmienila na lepsze...

w multimedi też krecą, oferta dla nowych klientów jest lepsza niż dla starych, starzy klienci przedłuzając umowę nie mogą wziąć tego tańszego pakietu z oferty dla nowych klientów. Jak sobie wymysliliśmy że wtedy ja zrezygnuję a nową umowę podpisze mąż to powiedzieli że w takim wypadku bedzie 3 m-czny okres karencji.
Co za chamstwo!

wszędzie są haczyki......wiadomo,że chcą jak najlepiej dla siebie a nie dla abonenta

Daria podobnie ostatnio zrobiła cyfra+ :/ zmienili regulamin który wchodzi w życie z dniem 1 marca i dlatego można było zrezygnować ze starego pakietu co zresztą zrobiliśmy ,a oni dali fajną promocję która skończyła się w styczniu i podejrzewam,że na marzec nic nie będzie..

Inne tematy z forum

Jaki piasek do piaskownicy? (39 odpowiedzi)

Kupujecie specjalny, atestowany? Czy zwykły, budowlany? Gdzie kupujecie?

przedszkole NR 27 W GDYNIA; MALUTKOWO opinie (25 odpowiedzi)

proszę o opinie tego przedszkola. szukamy fajnego przedszkola dla naszego dziecka...

Pomysł na wieczór panieński ? (17 odpowiedzi)

Przyjaciółka poprosiła mnie żebym została świadkową na jej ślubie. Zgodziłam się i wiąże się z...