Nie doceniamy tego co mamy cz.2

Kontynuacja wątku, który musiał zostać zamknięty z powodu ograniczeń technicznych
https://forum.trojmiasto.pl/Nie-doceniamy-tego-co-mamy-t946928,1,140.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taka postać: Vjekoslav Ćurić .
Ksiądz z Bośni, z Sarajewa trafił do Rwandy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mają tendencję do organizowania się.

W sumie przerabiano to w Polsce - eksterminacja Polaków w czasie II wojny światowej.

Tragicznie smutni są ci ocalali. To najsmutniejsi ludzie świata.

Myślę, że mocno przesadza. Tyle głębokich degeneracji naraz. Oraz nuda.
Sam jest zdołowany i rozczarowany. Być może "wystarczy go popchnąć". Zużył się i jego system.

Myślę, że X kurczowo trzyma się całego tego modelu, który się ukształtował, tych wszystkich Pomysłów.

To ma też jakiś związek z tą Norwegią. Norwegia to taka kultura bez fajerwerków, bez specjalnego polotu. Jeśli ustawiono ją maszynowo, to rzutuje na wszystko. W pewnym sensie Norwegowie zaniżają poziom wszystkiego. Dla mnie to po prostu bardzo nudne, sprzeczne z moim myśleniem. Kiedyś było lepiej pod tym względem.

Nie trwa to od kilku lat, tylko od 15, 20, od zawsze praktycznie. Wielka obsesja na punkcie mojej osoby i jakieś kompleksy. Kompleks, że ktoś jest nowocześniejszy, jest naprawdę beznadziejny.

Tak, bo to sytuacja, w której można spełniać swoje najdziksze fantazje.

Myślę, że może X chce zrobić ze mnie bezdomnego. W świecie jak najbardziej fizycznym.

Któż mnie tak intensywnie atakuje od kilku lat dzień w dzień? Tym się muszę zająć.

Nastawiam się na takie dogrywki o mniejszej intensywności, sprawy, które trzeba pozałatwiać.

Zastanawiam się, czy zaatakowałem te wszystkie biznesy, to będzie dodatkowy problem.

Widać już, że B niczego nie zmieni w mojej sytuacji.

Przechodzę do dalszego etapu.
Tak się złożyło, że ktoś postanowił mnie skopać akurat teraz, jacyś amatorzy, jak się obawiam. To jest problem, który faktycznie muszę rozwiązać i skupić się na nim.

Obecnie najbardziej opłaca mi się pożegnać te wszystkie problemy. To duże obciążenie. Jestem też pewnym zagrożeniem, co jest stresujące.
Poza tym dosłownie wszystko jest już rozliczone. Też nie zamierzam już tracić energii na ten problem, chyba że będę zmuszany.

Trzeba by to porozdzielać procentowo i na zakresy kompetencji.

Duchy działają w sposób praktycznie niewidzialny, nieodczuwalny.

Jestem skonstruowany identiko, choć mam jeszcze te dodatkowe duchy.
Na pewno ten fizyczny nurt PGR jest dla mnie najprawdziwszy. Fizyczna rzeczywistość jest najprawdziwsza.

Tenże X. Jednak poczuwa się do swojego fizycznego, biologicznego dziedzictwa. Widzę to na Wikipedii, gdzie hasła o jego kraju rodzinnym są bardzo dobrze opracowane. Pytanie, jaki to procent jego osobowości.

Inne tematy z forum

Zakupy - stacjonarne czy przez internet? (70 odpowiedzi)

Cześć, robicie zakupy w sklepach stacjonarnych? Czy przez internet? Ja wychodzę, jeśli mam...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...