Nie doceniamy tego co mamy cz.2

Kontynuacja wątku, który musiał zostać zamknięty z powodu ograniczeń technicznych
https://forum.trojmiasto.pl/Nie-doceniamy-tego-co-mamy-t946928,1,140.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To H jest liberalny czy Hipster, ale ich żywiciele?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak wytrzymałbym tak długo z Xem?

Może tylko aspiruję? Pochodzę z terenów PIS. Powinienem też być trochę czerwony.

Teraz najwyraźniej wróciłem do sytuacji wcześniejszej, ale jeszcze o wiele bardziej spotęgowanej. X jest w niej o wiele silniejszy niż np. 10 lat temu. Zgrał się ponownie liberalizm wschodni z zachodnim. Chyba tylko wyobrażam sobie, że jestem liberalny, ale przecież czytam liberalne media wyłącznie. Najlepiej też czuję się na liberalnym forum.

Ale było to coś mocno takiego azjatyckiego i oryginalnego.

To taki wschodni PIS, z którym teoretycznie nie powinienem mieć nic wspólnego.

Najwyżej będę wspominał ten długi fajny dla mnie okres.

Ale co to za opcja? I co w niej jest takiego odrażającego?

Czyli teraz jestem atakowany jako przedstawiciel tej opcji.

To była taka opcja centrowa, która już upadła, dość przypadkowo zgrałem się z nią.

Muszę zrozumieć logikę tych napaści.

Myślę teraz, że może nie powtórzyć się już taki dobry dla mnie i długi okres z Panem poprzednim. Przed nim też było kiepsko, wciąż ktoś napadał na mnie. Ale już bardzo źle to znoszę.

W pewnym sensie lepiej jest, gdy jest trochę chaosu w Polsce, bo zbytni porządek kończy się z kolei rozwałką.

Skoro wszyscy namówili się przeciw pegierowcom, a ja jestem na widoku, tak jakoś wyszło stopniowo. Poza tym jako dawny domownik Liz jestem z nią pewnie kojarzony już przez cały świat. Oraz agresja przeciw mnie jest sterowana jako przeciw ważnemu vipowi na widoku. Poza tym jestem inny, specyficzny. I rzekomo do tego stawiałem opór, czego absolutnie nie powinienem robić.

Skończyło się na namawianiu przeciwko mnie, wszyscy ze wszystkimi.

Znalazło się o dziwo w innym miejscu. Tyrol. To dobrze, bo jestem do niego przyzwyczajony. Polskie czasopismo, fajne nawet, dla podróżnych.

Wielu osobom zależy na tym, żebym nie zorientował się w sytuacji. Ale jeśli muszę wymyślać całe nowe dziedziny nauki, by ustalić sytuację, to nigdy nie będzie to pełne. Przestaje mi na tym zależeć i zadowalam się tym, co już wiem. Nie jestem bardzo ciekawski.

Dziś właśnie czasopismo znikło ze swojego miejsca, szukam go.

Więc naprowadzał mnie na to chyba. Może kiedy rozwiążę wszystkie zagadki, koszmar skończy się.

Od wielu lat miałem takie czasopismo z kwaterą H w górach na okładce jako atrakcją turystyczną.

Inne tematy z forum

Zakupy - stacjonarne czy przez internet? (70 odpowiedzi)

Cześć, robicie zakupy w sklepach stacjonarnych? Czy przez internet? Ja wychodzę, jeśli mam...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...