Nie doceniamy tego co mamy

Wydaje mi się, że obecna sytuacja powinna uświadomić nam pewien fakt. Żyliśmy sobie w przeświadczeniu, że wszystko jest nam dane i o nic nie musimy się martwić. Teraz patrzę na to inaczej. Sklepy nie muszą być pełne towaru, musimy sie nauczyc wszystko szanować i przede wszystkim myśleć o swoich bliskich
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ja byłbym pośrednikiem dla niej, medium.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odkryłem potem rzeczy niepokojące.
To rzadko się zdarza, tak 100-procentowa władza nad jednolitym społeczeństwem, gdzie spory trzeba sztucznie tworzyć, aby były pozory demokracji.
Przy tym ta hałaśliwa propaganda głosząca coś wręcz przeciwnego, szaleństwo.

Ale jak to? Ducha do specjalisty? Musiałbyś mieć dla niej maseczkę z ektoplazmy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tłumaczyłem mu 2-3 lata temu, że jestem obrobiony i wcale nie zainteresowany jego osobą.

Trudno go namierzyć, ale robię postępy.

To jakiś okrutnik, który uwziął się na mnie.

Mam nie atakować X, bo jest tak cenny i go zdmuchnę?

Wczoraj rozmawiałem z Elizabeth, objaśniałem jej, jakie ma zaburzenie umysłowe. Zabrałbym ją do specjalisty, ale trochę czytałem o tym.

Ale to Adolf czy Hipster czy pan Heniek - kolega tego Twojego pruskiego trupa?

Jednak przestałem zwracać uwagę na tych wszystkich pośredników i w końcu skupiłem się na nim. Czegoś mu brakuje, skoro stosuje takie niskie metody.
Wydaje mi się, że konfrontacja jest nieunikniona.
Ale jakiego typu: ktoś musi polec?

Najwyraźniej może wydać kategoryczny rozkaz każdemu przedsiębiorcy, każdej osobie, osacza mnie w taki sposób.
Nieraz już dochodziło do fizycznych ataków na mnie, to chorobliwa obsesja.

Zaznaczę, że prowokuje mnie teraz każdego dnia. On też myśli o tym cały czas. Ma duże możliwości: zmienia mi wyniki rekomendacji w Biblionetce i na innym serwisie. Podstawia mi teledyski na YouTube (to akurat we współpracy z A).
Ton jest cyniczny, obraźliwy, takie poniżanie przeciwnika, wdeptywanie w glebę. A też tak się zachowują.

Myślę, że to niebezpieczne dla H, że zaatakował mnie. Teraz skupię się na nim stuprocentowo, bo akurat nie mam innych spraw, a kiedy dostaję szaleju, nic mnie nie może powstrzymać. Otoczę go i okrążę na odległość, przez Internet.

No więc ja wymyśliłem, że antycovidowcy są mądrzejsi od maseczkowców. Bo w chorobie dużo zależy od nastawienia. Skoro wcale nie wierzą w chorobę, to mają większą szansę na łagodny przebieg niż ci, co panikują do tego stopnia, że uwierzyli, iż siatka ogrodowa ochroni ich przed komarami

Bardzo dobrze. Bo wątek jest również w dziale, któego nazwy ponoć nie należy podawać, bo boty sprawdzają czy nie doszło do myślozbrodni.
Można porozmawiać o piwie w czasie pandemii

Istnienie takiego forum w jakiś sposób mi pomaga.

Nie wierzycie w postęp w tej sprawie i nie dostaję wsparcia znikąd, lecz ja czynię postęp. Dlatego że jestem naprawdę dogłębnie zmaltretowany.

W czasie pandemii trafiają mi się jakieś nieznane, egzotyczne piwa puszkowe, to co akurat jest.

Sobotnie tyskie dostałeś wczoraj?

Teraz podszedłem pod bunkier Somozy.

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...