Nie doceniamy tego co mamy

Wydaje mi się, że obecna sytuacja powinna uświadomić nam pewien fakt. Żyliśmy sobie w przeświadczeniu, że wszystko jest nam dane i o nic nie musimy się martwić. Teraz patrzę na to inaczej. Sklepy nie muszą być pełne towaru, musimy sie nauczyc wszystko szanować i przede wszystkim myśleć o swoich bliskich
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 11

Co do bezrobocia, różne są statystyki. Podobno 71% kobiet i 80% mężczyzn w wieku produkcyjnym pracuje. Inna statystyka też by to potwierdzała. Komputer mi szaleje, gdy chcę zebrać dane. 10 lat temu 3% mniej odpowiednio.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Foto
https://www.rp.pl/Plus-Minus/309259981-Zbigniew-Rokita-Kajs-Opowiesc-o-Gornym-Slasku--fragment.html

Faza schyłkowa trochę potrwa, na razie jest jeszcze kontrola. Patrzmy na to, kto jest oficjalnie u władzy.

W B było widać, że wszystko trzyma się na włosku, a jest od dawna tendencja do jednoczesnej degrengolady.

Zachowanie R też jest bardzo kontrowersyjne - to ewidentnie wsteczne odebranie wypłaconej kasy. Powiedzmy, że już nie panują nad swoją księgowością. Moje błagania i wycia nie przyniosły skutku.

Traktat Schopenhauera "O duchach i sprawach z tym związanych" (1859).

Co może zakończyć się ogólnie tragicznie.

Przyzwyczaił się, że to taka pseudoorganizacja, w której wszystkich skrajnie źle traktuje.

Jednak jego zachowanie wobec mnie jest mocno kontrowersyjne, chyba niezgodne z logiką.

X ogląda dużo TV (jego preferowane medium). Siedzi też na forach. Jest dobrze poinformowany. Zna co najmniej trzy języki obce. Dużo podróżuje po świecie.

Przygotuje michę sałatki i odpalę komedię :]
Najpierw spacerek i relaks.
Zrób coś fajnego a nie ślęczysz przed tym paskudztwem. Wypala ci zwoje :*

Uważam, że są ciency i ciągną nas w dół. Z drugiej strony tak łatwo nie poddadzą się. Wszyscy stają się liberalni, czekając na B.

Kiedyś odbyłem dogłębne studia nad C, jako nastolatek. Potem śledziłem z grubsza ich ruchy.

O ile zdążą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To powinno ułatwić dobranie się do X.

C zaatakowali mnie od wschodu, ale tak naprawdę są tylko pośrednikiem dla A.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co wcale nie znaczy, że go dorwą.

Potwierdzenie dla aż trzech moich teorii. Wnioski miałem dobre. Wszystko obraca się wokół X, który jest wręcz problemem nr 1 i głównym powodem całej akcji.

Co znowu? Co to ma znaczyć?
Do cieżkiej cholery!
http://youtu.be/H7OFNU9nhR0

Nie ma żadnych "drobnych spraw".
http://youtu.be/xEMsP3pzFxI

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...