Nie doceniamy tego co mamy

Wydaje mi się, że obecna sytuacja powinna uświadomić nam pewien fakt. Żyliśmy sobie w przeświadczeniu, że wszystko jest nam dane i o nic nie musimy się martwić. Teraz patrzę na to inaczej. Sklepy nie muszą być pełne towaru, musimy sie nauczyc wszystko szanować i przede wszystkim myśleć o swoich bliskich
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 11

Organizacja zarządza już moją kasą, i nie wiem, czym jeszcze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powiem Ci, że nie kabluję na nich, choć może to zła taktyka. Oni natomiast są bezwględnie brutalni wobec mnie. Nie żebym miał jakieś specjalne informacje.

Mam dość tego objaśniania i apeli. Idę na żywioł.

Np. co jakiś czas wybucha burza, poważna niedogodność, do której jednak trzeba się przyzwyczaić. Całkowity chaos.

Nie nadaję się do fizycznych porachunków.

Pomyśl, jakie to dla mnie poniżające.

Fizyczna eliminacja to Indonezja, Filipiny. Za bardzo się do tego nie przyzwyczajaj.

Co do H, to był pochowany, choć bez ceremonii, w trumnie, potem z kolei skremowany po 25 latach. Aż tak bardzo go nie poniewierano.

Nawkręcałeś sobie. określenie hipster jest bardzo świeże. Jak zapytasz hipstera, jakiej muzyki słucha, to Ci odpowie: i tak nie znasz. Rodriguez był popularny wśród hipsterów. Nagrał parę rzeczy w czasach dzieci kwiatów i zniknął. Płyty dotarły do RPA, gdzie stał się bohaterem, choć uważany był za dawno zmarłego. W końcu dokumentalista filmowy sprostował tę pomyłkę i powstała historia jak z bajki. Oczywiście nie do końca prawdziwa, ale ludzie lubią bajki, bo to atawistyczne.
Tekst jest beznadziejny. Tępa propaganda narkomańska. Ale hipsterzy tego nie wiedzą, bo cały bajer z nimi polega na tym, ze nie wiedzą nawet że sa hipsterami.
A to wszystko jest reżyserowane i animowane przez wielkie korporacje

https://www.youtube.com/watch?v=E90_aL870ao

Tak samo Hipster miał porządny pogrzeb.

Chodzi o sam fakt pochówku. Można by pominąć pastora (może).

Przecież sam pogrzeb to ona miała, może nawet uroczysty.

Gdy kościół odmawia, chyba ktoś powinien to przejąć.

https://tvn24.pl/polska/nie-zasluzyl-na-katolicki-pochowek-ra52388-3704141

W mojej okolicy w latach 80. działała mała organizacja faszystowska, w miejscowości, gdzie 6% mieszkańców uważa siebie za Niemców.

Zgłupiałeś? To było WiN albo NSZ albo jakieś dzieciaki zakochane w Sienkiewiczu. To UB i Wojskowe Sądy Rejonowe nazywały ich faszystami. To sa bohaterowie i patrioci.

Aaaa. Nie chcę się angażować w ten konflikt, tylko mnie wulgarność i agresja zadziwia

Czytałem raz, że w latach 50. w tym mieście istniała mała organizacja faszystowska, licząca na III wojnę światową ZSRR-USA. Byli oficjalnie sądzeni, są na to dokumenty.

Ale krzyczą, ze chcą Cię j...ć albo że masz dokądś wy...ać? Bo ja trochę się boję iść do miasta w troscę o swoją nietykalność cielesną i seksualną. Jak sytuacja na froncie? Allo allo...

image

Wyglądam przez okno, a tam trójka Ż idących w przeciwnych kierunkach. Dość często noszą jakieś duże paczki, coś zapakowanego, dziś jak obrazy.

Jest w PR1 słuchowisko. W roli Scarlet jakaś beznadziejna lektorka, co bardziej przypomina Michałową z Rancza czy coś.

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

Zakupy - stacjonarne czy przez internet? (70 odpowiedzi)

Cześć, robicie zakupy w sklepach stacjonarnych? Czy przez internet? Ja wychodzę, jeśli mam...