Nie polecam

Temat dostępny też na forum: Gabinet weterynaryjny
Moja suczkę przez 3 tygodnie była leczona u p.doktora bez żadnych efektów z diagnoza zapalenia watroby.Po tych 3 tygodniach pies był w stanie już bardzo złym, gdyż caly czas nic nie jadł i ciagle wymiotowal,mial bardzo wyniszczony juz organizm. Przez ten czas nie otrzymał ani jednej kroplowki wzmacniającej.Usg zostalo dwa razy wykonane,niestety za kazdym razem blednie przez p.doktora odczytane.W związku z tym pojechałam do innego weta który od razu wykonal usg i zdiagnozowal juz bardzo zaawansowane ropomacicze które przez te 3 tygodnie zainfekowalo narządy wewnętrzne wydzielająca się ropą.Sunia podawane miala przez 3 dni kroplowki i plyny,które miały na celu jej wzmocnienie i danie jej większej szansy na przeżycie zabiegu. Zostala na 4 dzien poddana operacji usuniecia jajników i macicy pełnej ropy która infekowala narzady i cały układ pokarmowy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Nie polecam

Pani jest lek. wet.z wykształcenia?
A wie Pani ,że ropomacicze nie jest widoczne od samego początku i obraz może zmienić sie w ciągu 24 h.Nie?!Nie wie Pani tego!Ale oskarżać i obrażać lekarzy to Potrafi.Przykro mi tylko ,ze inny lekarz nie umiał tego wytłumaczyć tylko prawdopodobnie ku "swojej chwale" zadziałał na niekorzyść innego weterynarza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Nie polecam

to jest opinia tej Pani. Ma prawo być rozżalona na lekarza. Ona się nie zna, ale interesuje ją wyłącznie zdrowie pupila. To, że inny lekarz nie przekazał tej informacji, nie jest winą tej Pani.
I Pani ta nikogo nie oskarżyła i nie obraziła. Stwierdziła fakt - ten konkretny lekarz nie pomógł. I ona to opisała.

Pomimo tego, lekarz ma dobrą opinię przez co broni się sam, choć czasami rzeczywiście brakuje odpowiedzi na opinię samego zainteresowanego i wyjaśnienie całej sytuacji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2